Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.342
Καλημερα αγοράκι ......καλη σου μερα μωρακιι
Καλημερα αγοράκι ......καλη σου μερα μωρακιι
εισαιιιι εσυυ μιααα αχχχχΚαλημερα αγοράκι ......
Μια πονηρούλα .....χα χα χα χα χαεισαιιιι εσυυ μιααα αχχχχ
χαλαλι σου ομωςΜια πονηρούλα .....χα χα χα χα χα
Για χαλάλι σου....χαλαλι σου ομως
Θα ξενύχτησαν τα καλά παιδιά και δεν θα είχαν όρεξη για να συνεχίσουμε το σίριαλ στο νημα μου .....χα χα χα χαΠολύ ησυχία από χτες στο νήμα...
Παντα κοντα μας και εμεις σε εχουμε στην καρδια μας.Θα ξενύχτησαν τα καλά παιδιά και δεν θα είχαν όρεξη για να συνεχίσουμε το σίριαλ στο νημα μου .....χα χα χα χα
Δευτέρα πρωί θα εμφανιστούν όλοι σιγα σιγα .....
Εγώ όμως πάντα εδώ παρούσα να σας κάνω παρέα.......
Εγώ πάντως περιμένω την γνωριμία που μου έταξες με την παρά κουμπάρα....Θα ξενύχτησαν τα καλά παιδιά και δεν θα είχαν όρεξη για να συνεχίσουμε το σίριαλ στο νημα μου .....χα χα χα χα
Το ξέρω και σε ευχαριστώ πολύ έχεις το σεβασμό μου πάντα και την εκτίμησή μου........Παντα κοντα μας και εμεις σε εχουμε στην καρδια μας.
Εγω τουλαχιστον.
Μόλις τη γνωρίζεις θα την λατρέψεις είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο χαρακτήρα και όλο χαμογελάει..........Εγώ πάντως περιμένω την γνωριμία που μου έταξες με την παρά κουμπάρα....
Θα κανονίσουμε μια συνάντηση τότε να γνωρίσω αυτό το καλό παιδί...Μόλις τη γνωρίζεις θα την λατρέψεις είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο χαρακτήρα και όλο χαμογελάει..........
...αρχοντα. ενα χρωστουμενο τσιπουρο ειπαμε να πιουμε, να βγαλουμε γουστα κ ξαφνικα γιναμε βαφτισια!Και μετά.......,έχετε γειά βρυσούλες...........!!!!
Ποια βαφτίσια??...αρχοντα. ενα χρωστουμενο τσιπουρο ειπαμε να πιουμε, να βγαλουμε γουστα κ ξαφνικα γιναμε βαφτισια!
Να σας ζησει ο/η νεοφωτιστος/η!!!!!
Όποτε γουστάρεις........Θα κανονίσουμε μια συνάντηση τότε να γνωρίσω αυτό το καλό παιδί...
Ε μια Κυριακή την έχουμε... ας κοιμηθούμε λίγο ..Θα ξενύχτησαν τα καλά παιδιά και δεν θα είχαν όρεξη για να συνεχίσουμε το σίριαλ στο νημα μου .....χα χα χα χα
Καλημερα .....Ε μια Κυριακή την έχουμε... ας κοιμηθούμε λίγο ..
Νάσαι καλά και σιγά σιγά θα μπούν και οι άλλοι
Δηλωνω παρον. Οπως παντα.Καλημερα .....
Και εγω ξενυχτησα εχθες αλλα 8 το πρωι επινα το καφεδακι μου ....
Όποιος λείπεις αποχωρεί θα είναι προτεινόμενος για αποχώρηση...
Και εγώ,και εγώ!Παντα κοντα μας και εμεις σε εχουμε στην καρδια μας.
Εγω τουλαχιστον.