πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.237
- Πόντοι
- 12.056
εχουμε και θεσεις ορθιων σαν τα αστικα λεωφορειανα κατσω??? γιατι δεν μαλλον δεν εχει θεση το τραπεζι χαχαχ
εχουμε και θεσεις ορθιων σαν τα αστικα λεωφορειανα κατσω??? γιατι δεν μαλλον δεν εχει θεση το τραπεζι χαχαχ
Την αννα θα την προσεχετε εσεις !!!Πολύ σίγουρο μας το παρουσιάζεις αλλά στο μοναστήρι σας δέχονται??? Ρώτησες?????
Και άντε και πήγες , την Αννα που θα την αφήσεις?? Το σκέφτηκες??
μα θα μου πεσει το στιφαδο κατω που να το ακουμπησω χαχχαεχουμε και θεσεις ορθιων σαν τα αστικα λεωφορεια
νουνα ο μονος αξιοπιιστος εδω μεσα ειμαι εγωΤην αννα θα την προσεχετε εσεις !!!
μια στιφαδο χωρις πολλες σαλτσες εφτασεεεεεεεεεεεεεεμα θα μου πεσει το στιφαδο κατω που να το ακουμπησω χαχχα
Αξιοπιστα !!!
Κατσε να πιεις ενα καφεδακι .να κατσω??? γιατι δεν μαλλον δεν εχει θεση το τραπεζι χαχαχ
Εισαι ζωηρουλης εσυ ........νουνα ο μονος αξιοπιιστος εδω μεσα ειμαι εγω
ναι για καφεδακι θα παιρναω ετσι κι αλλιως με δικασατε και με καταδικασατε χαχχα το 3 μελες κακουργιοδικιο του bIll xaxaaΚατσε να πιεις ενα καφεδακι .
εγω δεν πειραζω το κοριτσια ειμαι ντροπιαρηςΕισαι ζωηρουλης εσυ ........
θα σου βρω εγω καλο δικηγορα να πας την υποθεση στο εφετειοναι για καφεδακι θα παιρναω ετσι κι αλλιως με δικασατε και με καταδικασατε χαχχα το 3 μελες κακουργιοδικιο του bIll xaxaa
Η αποφαση πάρθηκε !!ναι για καφεδακι θα παιρναω ετσι κι αλλιως με δικασατε και με καταδικασατε χαχχα το 3 μελες κακουργιοδικιο του bIll xaxaa
θα φτασουμε μεχρι αρειο παγο αν χρειαστει και στην χαγη θα παμεΗ αποφαση πάρθηκε !!
Ένοχος χωρις ελαφρυντικά !!
Αναλαμβάνω με τα χαράς. Εχω να την δω απο πριν τον Κορωνοιό.....Την αννα θα την προσεχετε εσεις !!!
Αρχές δεκεμβρίου θα είναι πάλι στην παρέα μας!!Αναλαμβάνω με τα χαράς. Εχω να την δω απο πριν τον Κορωνοιό.....
Μην σε νοιάζει, θα σου μιλήσει με τα καλύτερα λόγια....
Αννούλα που είσαι???
Ούτε ο Αλέξης Κούγιας δεν μπορεί να σας βοηθήσει.........θα φτασουμε μεχρι αρειο παγο αν χρειαστει και στην χαγη θα παμε
Πω πω ανακοινώσεις..... Ήρθε η έκπληξη....Αρχές δεκεμβρίου θα είναι πάλι στην παρέα μας!!
να βρουμε ενα παληκαρι πουστρονει καλα τα κρεβατιαΑρχές δεκεμβρίου θα είναι πάλι στην παρέα μας!!
ποιος τον τον κοντο εχουμε το δικιο με το μερος μαςΟύτε ο Αλέξης Κούγιας δεν μπορεί να σας βοηθήσει.........
Και όποιος έχει δίκιο, δεν χάνει.... Είμαστε εννωμένοιποιος τον τον κοντο εχουμε το δικιο με το μερος μας
Ηθελε λίγο χρονο να αφιερώσει για τον εαυτό της.....Πω πω ανακοινώσεις..... Ήρθε η έκπληξη....
Ολε ολε ολε.....
Πως πείστηκε??? Εύγε σε όποιον το κατάφερε....