batman0372
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2022
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Γεια σου Ελενα εισαι μια κουκλα!
Μου αρκεί να είμαι η έλενα της καρδιάς σας ............Εσυ εισαι η Αφροδιτη μας. Θεα της ομορφιας
Αφου το ξερεις αγαπημενη μου μαθητρια.Μου αρκεί να είμαι η έλενα της καρδιάς σας ............
Φιλάκια ........
Πολλά αστέρια έστειλα για να ειναι συντροφιά σου.....Αφου το ξερεις αγαπημενη μου μαθητρια.
Πηγαινε εσυ φεγγαρι μουΠολλά αστέρια έστειλα για να ειναι συντροφιά σου.....
Να είναι φύλακας άγγελος απόψε στα όνειρά σου.......
Τι μιλάμε για φεγγάρια και νύχτες.Πηγαινε εσυ φεγγαρι μου
και πες της καληνυχτα
και δωσε της ονειρα γλυκα
να εχει ολη νυχτα.......
Ελενα σκεψου το ξανα πριν αποφασισεις να φυγεις .......ερειπια θα αφησεις πισω σου χωρις να το θελεις.Καλά λέω εγώ θα πάρω τη φίλη μου την Αντριάνα και θα πάμε να κλειστούμε σε ένα μοναστήρι για να μας ξαναδείτε ποτέ πια.....
Το εχω σκεφτει .....
εμεις που ειμαστε παιδια της νυχταας δεν εχει τιποτα εστω ενα λουλουδακιΠάντα να δίνεις
Χωρίς να θυμάσαι...
Και πάντα να παίρνεις
Χωρίς να ξεχνάς !
Όμορφη μέρα σε όλους.....
Καλημέρα
Είσαι και παραπονιαρης !εμεις που ειμαστε παιδια της νυχταας δεν εχει τιποτα εστω ενα λουλουδακι
νουνα αυτη την εβδομαδα εχει blax friday θα μου παρεις μια maserati γιατι ο μαφιοζος θα μου την φαει την μονικα με την πορσεΕίσαι και παραπονιαρης !
Θα σου παρω μια,σοκολάτα !!νουνα αυτη την εβδομαδα εχει blax friday θα μου παρεις μια maserati γιατι ο μαφιοζος θα μου την φαει την μονικα με την πορσε
αιωνια τσιγγουνα θα παθω καταθλιψη που θα μου φαει το κορμι ο σισιλιανος και αιτια θα εισαι εσυΘα σου παρω μια,σοκολάτα !!
Διαλεξε τι δωρο θελεις .....αιωνια τσιγγουνα θα παθω καταθλιψη που θα μου φαει το κορμι ο σισιλιανος και αιτια θα εισαι εσυ
η σοκολατα ιον αμυγδαλου οι αλλες με πειραζουν
την αγαπη σου .Διαλεξε τι δωρο θελεις .....
Μονο τσιγγουνα δεν με λες απλά εισαι μικρός ακόμα και σκέφτομαι να μην κακομάθω το βαφτιστήρι μου με δώρα........
............ τώρα συγκινήθηκα ειμαι και ευαίσθητο κορίτσιτην αγαπη σου .