redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.418
- Πόντοι
- 726
Οκ, κι'εγω..!!Εγω είμαι μεσα παίδες !!!
Οκ, κι'εγω..!!Εγω είμαι μεσα παίδες !!!
Οπότε ???Οκ, κι'εγω..!!
Μεσα ειμαστε κουκλα μου..!! Να παμε σε π.μ για να επιβεβαιωσουμε..??Οπότε ???
Προχωραμε μπροστά με τσαμπουκά και όποιος αντέξει !!!!!
Και εχουμε αργήσει !!!!Μεσα ειμαστε κουκλα μου..!! Να παμε σε π.μ για να επιβεβαιωσουμε..??
ΧΑΧΑΧΑ!! Σωστα..!!!Και εχουμε αργήσει !!!!
Kapoios πρεπει να κανει κ τον μπουφεΕγώ δασκαλος δεν είμαι,άλλος είναι ο δασκαλος!
Λοιπόν δασκαλος ,πιανίστας,εγω(MMM), και εσύ η Sexy μαθητρια(F)
MMMF!
Την λατρευω την ΚΡΗΤΗ !!!Καλημέρα κ από εμένα! Πρώτη φορά στο νήμα εδώ κ είσαι σκέτος γυναικαρος! Δεν ξέρω αν το έχεις σκοπό να κατέβεις Κρήτη ποτέ αλλά εγώ θα περιμένω πως κ πως!
Εγώ είμαι τώρα Κρήτη,αλλά δεν νομίζω να σου κάνω!Καλημέρα κ από εμένα! Πρώτη φορά στο νήμα εδώ κ είσαι σκέτος γυναικαρος! Δεν ξέρω αν το έχεις σκοπό να κατέβεις Κρήτη ποτέ αλλά εγώ θα περιμένω πως κ πως!
Να πας,εγώ περνάω τέλεια στον πλακια!Την λατρευω την ΚΡΗΤΗ !!!
ΞΕΡΩ . ....πολλα αγορια και εχουμε περασει πολυ ομορφα
Το μονο σιγουρο ειναι οτι κάποια στιγμη θα ερθω για διακοπες!!
Τα φιλια μου στην πανέμορφη ΚΡΗΤΗ
Άρα εισαι ουσιαστικά παρθένα, λογικό για 16χρονη!Μεχρι 2 δασκάλους εχω κάνει μάθημα και ήταν καταπληκτικά με 3 δασκάλους δεν εχω κάνει ακομά αν και θα γούσταρα ΠΟΛΥ !!!!!
Φυσικα και είμαι παρθένα !!!Άρα εισαι ουσιαστικά παρθένα, λογικό για 16χρονη!
Προσεξε βρε παιδακι μου γιατι κυκλοφορει και αλητεια!!!!!Φυσικα και είμαι παρθένα !!!
Που το κατάλαβες?
Εσενα δεν σου μιλαω γιατι φλερταρεις με πολλες!!!Προσεξε βρε παιδακι μου γιατι κυκλοφορει και αλητεια!!!!!
χαχαχαχΕσενα δεν σου μιλαω γιατι φλερταρεις με πολλες!!!
Εγω ???χαχαχαχ
μια ειναι η μοναδικη μου αγαπη !!!
Μα φυσικα ελενα μοναδικη μου αγαπη !!! (Μανθος απο κωσταντινου&ελενης σειρα)Εγω ???
Με αγαπησες πριν καν με δεις ?
Χαχαχα χα χα χα
Αναρωτιεμαι ποσες μοναδικες αγαπες εχεις ???Μα φυσικα ελενα μοναδικη μου αγαπη !!! (Μανθος απο κωσταντινου&ελενης σειρα)
χαχαχχαχαχαχ
οχι μωρε δεν με πληγωνεις κανε δουλεια σου χαχααχΑναρωτιεμαι ποσες μοναδικες αγαπες εχεις ???
Φοβαμαι πολλες !!!
Οποτε τελειωσε οτι ειχαμε πριν καν αρχισει !!!
Συγνωμη αν σε πληγωνω ..........