billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Οι τρεις σωματοφυλακες και η βασίλισσα της ΚΑΒΛΑΣ!Χαχαχαχα......ανυπομονώ!!!!
Οι τρεις σωματοφυλακες και η βασίλισσα της ΚΑΒΛΑΣ!Χαχαχαχα......ανυπομονώ!!!!
Την γλυκα την εχει εκεινος η εκεινη που κοιμαται, μωρο μου νυσταγμενο και ομορφο..Χαχαχαχα......ανυπομονώ!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι το πρωι ο υπνος εχει μια γλύκα ???
Μου αρέσει πολυ αυτοΟι τρεις σωματοφυλακες και η βασίλισσα της ΚΑΒΛΑΣ!
Αν διαβαζω και αργα φυσικο ειναι να νυσταζω !!!Την γλυκα την εχει εκεινος η εκεινη που κοιμαται, μωρο μου νυσταγμενο και ομορφο..
Αφου διαβαζεις τοτε ολα καλα. Συντομα και η επιβραβευση.Μου αρέσει πολυ αυτο
Αν διαβαζω και αργα φυσικο ειναι να νυσταζω !!!
Ολα τα ομορφα εχουν μια γλύκα ειδικα τα απαγορευμενα !
Ναι καρδια μου, και εσυ εισαι ο πιο απαγορευμενος καρπος που υπαρχει..Μου αρέσει πολυ αυτο
Αν διαβαζω και αργα φυσικο ειναι να νυσταζω !!!
Ολα τα ομορφα εχουν μια γλύκα ειδικα τα απαγορευμενα !
Στο τέλος της σχολικής χρονιάς,Αφου διαβαζεις τοτε ολα καλα. Συντομα και η επιβραβευση.
Διαβαζα με συμμαθητριες !!!Αφου διαβαζεις τοτε ολα καλα. Συντομα και η επιβραβευση.
Να τις φερεις στο επομενο μαθημα. Θα περασουμε ομορφα.Διαβαζα με συμμαθητριες !!!
( καλες μαθητριες και αυτες του κατηχιτικου )!!!! Χα χα χα χα
Γουσταρω λεμε με χιλια..!!!Διαβαζα με συμμαθητριες !!!
( καλες μαθητριες και αυτες του κατηχιτικου )!!!! Χα χα χα χα
Εγω θα το ηθελα πολυ αλλα πολυ απειρες ρε παιδι μου !!Να τις φερεις στο επομενο μαθημα. Θα περασουμε ομορφα.
Εσυ θα τις πρετοιμασεις λιγο ψυχολογικα λεγοντας τους και κανα δυο tips, και εμεις θα αναλαβουμε τα υπολοιπα..Εγω θα το ηθελα πολυ αλλα πολυ απειρες ρε παιδι μου !!
( χαχαχαχαχαχα)
Δεν θέλουμε άλλες,η Έλενα είναι υπεραρκετή!Να τις φερεις στο επομενο μαθημα. Θα περασουμε ομορφα.
Που τρώγεται με αδαμιαια περιβολη!Ναι καρδια μου, και εσυ εισαι ο πιο απαγορευμενος καρπος που υπαρχει..
Ειναι μαθητριες και εγω η δασκαλα τους !!!!!Δεν θέλουμε άλλες,η Έλενα είναι υπεραρκετή!
Εκτός αν οι άλλες θέλουν να βλέπουν για να μαθαίνουν!
Βλεπω εγινες δασκαλα. Μαλιστα. Συντομα θα μας δειξεις τι εχεις μαθει.Ειναι μαθητριες και εγω η δασκαλα τους !!!!!
Σιγα σιγα θα μαθουν !!
Καρδουλα μου με εμενα δασκαλα δυσκολο να μην ( πιάσουν )Πω πω τι βλέπω??? Υπάρχουν μαθήτριες!!!!
Φυσικά σαν την δασκάλα είναι δύσκολο να γίνουν, αλλά σιγά σιγά θα φτάσουν σε καλό επίπεδο....
Εξάσκηση χρειάζεται... Και το πιό amateur έχει την γλύκα του!!!!!...
Ενημέρωσε μας πότε τελειώνουν την τάξη και αν πέρασαν τις εξετάσεις!!!!!!!!!!!!!
να τις βαζεις να φορανε και στολη στο μαθημα ...Καρδουλα μου με εμενα δασκαλα δυσκολο να μην ( πιάσουν )
Εστω την βάση ........
Δεν με κατάλαβες. Δεδομένη η επιτυχία.... Απλά για την ημερομηνία του απολυτηρίου ρώτησα.... Εκτός αν βγουν πριν τις εξετάσεις......Καρδουλα μου με εμενα δασκαλα δυσκολο να μην ( πιάσουν )
Εστω την βάση ........
Στο ντύσιμο ειμαι πολυ αυστηρηνα τις βαζεις να φορανε και στολη στο μαθημα ...
και παρε και καμια βεργα το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο χαχαχαχαχ