billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Χωρίς τίποτα από μέσα όμως!Στο ντύσιμο ειμαι πολυ αυστηρη
Ζιβαγκο και μακρια φουστα !!!!
Εκτός ίσως από μια πρωκτικη σφηνουλα!
Χωρίς τίποτα από μέσα όμως!Στο ντύσιμο ειμαι πολυ αυστηρη
Ζιβαγκο και μακρια φουστα !!!!
Της ΚΑΒΛΑΣ είναι το σωστό!Μην φοβασαι κουκλα μου, δεν χανει η βασιλισσα της καυλας τους υπηκοους της..!!
Οι ΚΑΒΛΟ ποιητριες να λες!Οι ποιητριες ?????
Εγώ 16 ήξερα,μάλλον μου το έλεγες για να με σποφυγεις!Ενα ψεμα εχω πει και εγω δεν ειμαι 18 ειμαι 20 !!!!!!!
Θέλει ικανότητα να δείχνει σε τρεις ταυτόχρονα!Βλεπω εγινες δασκαλα. Μαλιστα. Συντομα θα μας δειξεις τι εχεις μαθει.
Κι εγω που νομιζω οτι έχω πάρει το στέμμα της ποιήτριας !!!!!Θέλει ικανότητα να δείχνει σε τρεις ταυτόχρονα!
Αλλά δεν τη φοβάμαι την Έλενα,έτσι πήρε εξάλλου το στέμμα της ΚΑΒΛΑΣ!!!
Είπαμε είσαι η βασίλισσα της ΚΑΒΛΑΣ,άρα αυτο το στεμμα έχεις πάρει!Κι εγω που νομιζω οτι έχω πάρει το στέμμα της ποιήτριας !!!!!
Βάλε μου ιδεες !!!Είπαμε είσαι η βασίλισσα της ΚΑΒΛΑΣ,άρα αυτο το στεμμα έχεις πάρει!
Το αντίστοιχο της ποιητριας θα έρθει ,όταν εκδωσεις την πρώτη σου συλλογή!
Δεν κάνω πλάκα,σοβαρολογω!Βάλε μου ιδεες !!!
Χα χα Χα χα χα χα
Ωραια ιδεα ειναι αλλα................Δεν κάνω πλάκα,σοβαρολογω!
Δεν είναι ωραία ιδέα?
Άσε τα αλλά....ότι δεν θέλουμε δεν γίνεται!Ωραια ιδεα ειναι αλλα................
Ποιος τους ακουει μετα θα λένε οτι την ψωνισα ........χαχαχαχαχαΆσε τα αλλά....ότι δεν θέλουμε δεν γίνεται!
Δεν θέλω ηττοπάθειες.Τα εχω δει ολα στην ζωη μου !!!!
Συμπερασμα ????
Ουτε φοβαμε ούτε πληγωνομαι !!!!
Σε ευχαριστω να εισαι καλαΔεν θέλω ηττοπάθειες.
Πολλά μπορείς να κάνεις και κάντα.... Μια απόφαση είναι όλα.
Όπως λες , δεν φοβάσαι, αλλά να προχωράς....
Άσε τα αλλά....ότι δεν θέλουμε δεν γίνεται!Ωραια ιδεα ειναι αλλα................
Να ακούς μόνο αυτούς που η γνώμη τους έχει σημασία για σένα!Ποιος τους ακουει μετα θα λένε οτι την ψωνισα ........χαχαχαχαχα
Σημασια για εμενα εχει να εχουν καλη γνωμη οσοι ειναι κοντα μου τους αλλους απλως τους προσπερνω !!!!Άσε τα αλλά....ότι δεν θέλουμε δεν γίνεται!
Να ακούς μόνο αυτούς που η γνώμη τους έχει σημασία για σένα!
κανεις ντυο?Σημασια για εμενα εχει να εχουν καλη γνωμη οσοι ειναι κοντα μου τους αλλους απλως τους προσπερνω !!!!
Γεια σου ξενιτεμενε σεξυ φωτο πολλες !!!!!Παίζει καμιά σέξυ φωτο για εμάς τους ξενιτεμένους
Δεν εχω βρει καποια κοπελα προς το παρον !κανεις ντυο?