Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.694
Καλημέρα δασκαλε πολυυυυυυυυυΚαλημερα. Βλεπω ξενυχτας για να διαβασεις μαθητρια μπυ. Μπραβο. Το καλύτερο κοριτσι.
Διάβασμα !
Καλημέρα δασκαλε πολυυυυυυυυυΚαλημερα. Βλεπω ξενυχτας για να διαβασεις μαθητρια μπυ. Μπραβο. Το καλύτερο κοριτσι.
Πίνε και λίγο πορτοκαλάδα στα διαλείμματα!Καλημέρα δασκαλε πολυυυυυυυυυ
Διάβασμα !
Ειδες πως σε ξερω και το καταλαβα. Κανε και κανενα διαλειμα να ξεκουραστεις.Καλημέρα δασκαλε πολυυυυυυυυυ
Διάβασμα !
Καλημέραα στην κούκλα μαθήτρια μαςΚαλημέρα δασκαλε πολυυυυυυυυυ
Διάβασμα !
Ναιιιι ναιιι κάτι έχει πάρει το αυτί μουΚαλημερα αγορια !!!
Καλα λέει μία παροιμία
( τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια ) χα χα χα χα χα χα χα χα
Θέλω καποιον να με νανουρίσει μημπως και ξανακοιμηθω !!!!!Ναιιιι ναιιι κάτι έχει πάρει το αυτί μου
Καλημέραα κορίτσι μου
Ε νανούρισμα θα πέσει κάποια στιγμήΘέλω καποιον να με νανουρίσει μημπως και ξανακοιμηθω !!!!!
Καλημερα γλυκε μου
Καλημερα αγορια !!!
Καλα λέει μία παροιμία
( τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια ) χα χα χα χα χα χα χα χα
Ερχομαι εγω κουκλα μου που εχω και ειδικοτητα..Θέλω καποιον να με νανουρίσει μημπως και ξανακοιμηθω !!!!!
Καλημερα γλυκε μου
Στα νανουρισματα ???Ερχομαι εγω κουκλα μου που εχω και ειδικοτητα..
Ναι.. Και οχι μονο..Στα νανουρισματα ???
Τι γελας..?? Δεν με πιστευεις..??Ναι.. Και οχι μονο..
Τι να σου κάνω που είμαι 500χλμ μακρυά!Θέλω καποιον να με νανουρίσει μημπως και ξανακοιμηθω !!!!!
Καλημερα γλυκε μου
Αφου βρε ειμαι γνωστος παραμυθας.. Κατ' επαγγελμα κιολας..Μονο εσυ δεν με ξερεις..!!Ναι.. Και οχι μονο..
Και με ξεχασες !!Τι να σου κάνω που είμαι 500χλμ μακρυά!
Κι ομως σε ξερω καλα κι ας γνωριζομαστε λιγο ο ανθρωπος που σε κοιτα στα ματια ειναι καλος ανθρωπος !!!Αφου βρε ειμαι γνωστος παραμυθας.. Κατ' επαγγελμα κιολας..Μονο εσυ δεν με ξερεις..!!
Περιμενε θα γυρισει και θα φερει και παρεα μαζι του. Μετα να σε δω τι θα κανεις.Και με ξεχασες !!
Παραπονακι !!!
Κι ομως σε ξερω καλα κι ας γνωριζομαστε λιγο ο ανθρωπος που σε κοιτα στα ματια ειναι καλος ανθρωπος !!!
Τα ματια ειναι ο καθρεφτης της ψυχης!!
Αγαπη μου ομορφη, σε ευχαριστω και χαιρομαι για αυτο που λες, να ξερεις οτι υπαρχει μεγαλο βαθος εκει μεσα που περιμενει να ανακαλυφθει.. Οσο θα σκαβουμε, τοσο θα βρισκουμε..!!Κι ομως σε ξερω καλα κι ας γνωριζομαστε λιγο ο ανθρωπος που σε κοιτα στα ματια ειναι καλος ανθρωπος !!!
Τα ματια ειναι ο καθρεφτης της ψυχης!!