Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.541
- Πόντοι
- 1.056
Πρησμένα άκρα ....πόσα κιλά είσαι μωρό μου ???? Και τι ηλικία έχεις ????Και νυχακια σήμερα!
Πρησμένα άκρα ....πόσα κιλά είσαι μωρό μου ???? Και τι ηλικία έχεις ????Και νυχακια σήμερα!
Μωρο μου ομορφο τα λατρευω τα δαχτυλακια σου..!!Και νυχακια σήμερα!
Δεν ειναι πρησμενα !!Πρησμένα άκρα ....πόσα κιλά είσαι μωρό μου ???? Και τι ηλικία έχεις ????
Αφου είμαι Χρόνια στο κουρμπέτι!Φυσικα και είμαι παρθένα !!!
Που το κατάλαβες?
Πες το πιο ξεκαθαρα ¨Παρταρα με ΟΥΖΑ ¨ !!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΛέω και το κρίμα στο λαιμο σου!
Θα οργανώσουμε ένα παρτάκι,εσυ εγώ ο πιανίστας και ο δασκαλος,προτεινόμενο ποτό το ούζο!
Μυτιλήνης κατά προτίμηση!
Μεζεδάκια φτιάχνεις εσύ!
Ομορφα σαν εσενα. Περιποιημενα.Και νυχακια σήμερα!
Τι να κανουμε σαν παιδια και εμεις θελουμε να παιξουμε !!!Πες το πιο ξεκαθαρα ¨Παρταρα με ΟΥΖΑ ¨ !!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ
Τικ τοκ τικ τοκ......ερχεταιΤι να κανουμε σαν παιδια και εμεις θελουμε να παιξουμε !!!
Super sexy feet!!!!!!Και νυχακια σήμερα!
Είμαι ντροπαλό αγόρι!Πες το πιο ξεκαθαρα ¨Παρταρα με ΟΥΖΑ ¨ !!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ
Και να ΤΟΝ παίξουμε!!!η μάλλον να τον παιξεις (και όχι μονο) και στους τρεις μας!Τι να κανουμε σαν παιδια και εμεις θελουμε να παιξουμε !!!
Μαλλον παιζει με τον αρκουδο της και μας ξεχασε.Και να ΤΟΝ παίξουμε!!!η μάλλον να τον παιξεις (και όχι μονο) και στους τρεις μας!
Ναι ναι σε πιστεψαμε !!!!!!!! του κατηχητικου χαχαΕίμαι ντροπαλό αγόρι!
Ποτε δεν σας ξεχνω ........Μαλλον παιζει με τον αρκουδο της και μας ξεχασε.
Σε ευχαριστω !!!!!Super sexy feet!!!!!!
The sooner, the better!!!Τικ τοκ τικ τοκ......ερχεται
Δεν ρωτάνε ποτέ μια γυναίκα την ηλικία της!Πρησμένα άκρα ....πόσα κιλά είσαι μωρό μου ???? Και τι ηλικία έχεις ????
Καλημερα γλυκυτατη υπναρου..!!ΚΑΛΗΜΈΡΑ αγόρια μου!!
Σημερα δεν εχω εμπνευση για ποιηση !!!( ισως γιατι νυσταζω ακομα )......χαχαχαχαχα
Καλημερα. Εσυ κοιμασαι και η τυχη σου δουλευει. Υπομομη.....ΚΑΛΗΜΈΡΑ αγόρια μου!!
Σημερα δεν εχω εμπνευση για ποιηση !!!( ισως γιατι νυσταζω ακομα )......χαχαχαχαχα
Χαχαχαχα......ανυπομονώ!!!!Καλημερα. Εσυ κοιμασαι και η τυχη σου δουλευει. Υπομομη.....
Γιατι το πρωι ο υπνος εχει μια γλύκα ???Καλημερα γλυκυτατη υπναρου..!!