billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Μωράκι μου!Έσενα σε έχω στην καρδια μου !!
Παρε να έχεις πολλες !!!
Μωράκι μου!Έσενα σε έχω στην καρδια μου !!
Παρε να έχεις πολλες !!!
Μονο εκθεση θα κανουμε; Και λιγο μαθηματικα.Θα κάνουμε μάθημα κατα προτίμηση στην έκθεση που είμαι καλή !!!
Με αυτό το όνειρο ζω !!!!
Μεχρι 2 δασκάλους εχω κάνει μάθημα και ήταν καταπληκτικά με 3 δασκάλους δεν εχω κάνει ακομά αν και θα γούσταρα ΠΟΛΥ !!!!!ΤΕΛΕΙΑ ,οργάνωσε το λοιπόν!
Τι περιμενουμε τοτε..??Μεχρι 2 δασκάλους εχω κάνει μάθημα και ήταν καταπληκτικά με 3 δασκάλους δεν εχω κάνει ακομά αν και θα γούσταρα ΠΟΛΥ !!!!!
Εγώ δασκαλος δεν είμαι,άλλος είναι ο δασκαλος!Μεχρι 2 δασκάλους εχω κάνει μάθημα και ήταν καταπληκτικά με 3 δασκάλους δεν εχω κάνει ακομά αν και θα γούσταρα ΠΟΛΥ !!!!!
Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή !Τι περιμενουμε τοτε..??
Μαθηματικά εγώ που είμαι καλός,εσυ έκθεση, εγώ μαθηματικά και ο πιανίστας στα πληκτρα!!!Μονο εκθεση θα κανουμε; Και λιγο μαθηματικα.
The sooner ,the better!Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή !
Δεν ξέρω όμως αν θα είμαι η γλυκιά έλενα που όλοι ξέρετε !!Εγώ δασκαλος δεν είμαι,άλλος είναι ο δασκαλος!
Λοιπόν δασκαλος ,πιανίστας,εγω(MMM), και εσύ η Sexy μαθητρια(F)
MMMF!
Είμαι σίγουρος ότι θα σταζεις(μελι)Δεν ξέρω όμως αν θα είμαι η γλυκιά έλενα που όλοι ξέρετε !!
Και το στματάκι μου και το ( νινακι )Είμαι σίγουρος ότι θα σταζεις(μελι)
Μα δεν θελουμε.Δεν ξέρω όμως αν θα είμαι η γλυκιά έλενα που όλοι ξέρετε !!
Και βεβαια οχι..!! Δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες.. Αγριμι θελουμε να εισαι..!!Δεν ξέρω όμως αν θα είμαι η γλυκιά έλενα που όλοι ξέρετε !!
Σκετη γλυκα ειναιΚαι το στματάκι μου και το ( νινακι )
Μου στάζουν ΜΕΛΙ !!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Νινακι?Και το στματάκι μου και το ( νινακι )
Μου στάζουν ΜΕΛΙ !!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Θα πιουμε και οι τρεις μας το νεκταρ σου με ορεξη..!!Και το στματάκι μου και το ( νινακι )
Μου στάζουν ΜΕΛΙ !!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ξέρεις ότι πάντα εκφράζομαι κόσμια για να μην μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικο !Νινακι?
Μουναρα εκπληκτική εννοείς!
Πάντε με όρεξη και καλή διάθεση !Θα πιουμε και οι τρεις μας το νεκταρ σου με ορεξη..!!
Ειναι ανεξαντλητη και η διαθεση και η ορεξη μου για σενα..Ξέρεις ότι πάντα εκφράζομαι κόσμια για να μην μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικο !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντε με όρεξη και καλή διάθεση !
Μην είσαι μοναχοφαγας!Ειναι ανεξαντλητη και η διαθεση και η ορεξη μου για σενα..
Σωστα.. Οποτε τι κανουμε ρε παιδες, να το κλεισουμε για Τεταρτη, η να περιμενουμε το νευμα της Ελενας..??Μην είσαι μοναχοφαγας!
Μας όχι μου!
Εγω είμαι μεσα παίδες !!!Σωστα.. Οποτε τι κανουμε ρε παιδες, να το κλεισουμε για Τεταρτη, η να περιμενουμε το νευμα της Ελενας..??