Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.754
Αχχχ !!! Μου αρέσουν οι εκπλήξειςΦρονιμη και φουλ αισθησιακη θα σου πηγαινει.. Αλλα δεν αποκλειονται και οι εκπληξεις στη διαδρομη, ποτε δεν ξερεις!! χαχα..
Αχχχ !!! Μου αρέσουν οι εκπλήξειςΦρονιμη και φουλ αισθησιακη θα σου πηγαινει.. Αλλα δεν αποκλειονται και οι εκπληξεις στη διαδρομη, ποτε δεν ξερεις!! χαχα..
Θα τις εχεις, να εισαι προετοιμασμενη..Αχχχ !!! Μου αρέσουν οι εκπλήξεις
Καρδια μου ομορφη...Όσο και να είμαστε μακρυά
Πολλά και αν είναι τα μίλια
Ακόμα το αισθάνομαι πως
Σε φιλώ στα χείλια !!!!!
Σκεψου απο κοντα τι θα γινη βεντουζα σκετη , και ΜΑΣ αρεσουν !!!!!!!!!!Όσο και να είμαστε μακρυά
Πολλά και αν είναι τα μίλια
Ακόμα το αισθάνομαι πως
Σε φιλώ στα χείλια !!!!!
Προετοιμασμενος δεν λες τιποτα το ξερω γιατι δεν θα ειναι η πρωτη φορα , εχει γραψει το κοντερ αρκετα πρωτολυσσαματα , το καλο ειναι οτι καθε φορα ολο και κατι αλλο βγαινει και εκει ειναι η επιτυχια της , μπραβο της !!!!!!!!!!!!Προσοχή !!!!!!
Έχω έρθει και εγώ σε επαφή με την "λύσσα " της Έλενας μετά από αποχή .Πρέπει να πας προετοιμασμένος γιατί αλλιώς......
Ποσα μπραβο θα πάρω ???Προετοιμασμενος δεν λες τιποτα το ξερω γιατι δεν θα ειναι η πρωτη φορα , εχει γραψει το κοντερ αρκετα πρωτολυσσαματα , το καλο ειναι οτι καθε φορα ολο και κατι αλλο βγαινει και εκει ειναι η επιτυχια της , μπραβο της !!!!!!!!!!!!
Αν μπορεσει και μιλησει το σεντονι ισως να προλαβεις να τα ακουσεις !!!!!!!!!!!Ποσα μπραβο θα πάρω ???
Και τσ σεντόνια να μιλησουν και οι κουβέρτες αν χρειαστεί .....Αν μπορεσει και μιλησει το σεντονι ισως να προλαβεις να τα ακουσεις !!!!!!!!!!!
ΣΑΒΒΑΤΟ ❤ποτε μας ερχεσαι αθηνα?
Ναι βεβαια αυτα θα κανουν σεγκοντο με πρωτο ρολο ομως εμας στο φορτε μας ( αρκει να υπαρχει καλη ηχομονωση )!!!!!!!!!!!! χαχαχαΚαι τσ σεντόνια να μιλησουν και οι κουβέρτες αν χρειαστεί .....
Χα χα χα χα χα χα
Ωχ,αρχίζω να φοβάμαι!!!Θα μου βγει η φημη της λυσασμένης
( χα χα χα χα χα )
Σε γενικες γραμμές είμαι φρόνιμη
Καλημερα γλυκο μου κοριτσι..Καλημερα ❤
Καλημέρα, αγόρι μου ,άργησα να ξυπνησω σήμερα ❤Καλημερα γλυκο μου κοριτσι..
Δεν πειραζει κοριτσι μου, φαινεται οτι το ειχες αναγκη. Αλλωστε εκει στον καθαρο αερα..Καλημέρα, αγόρι μου ,άργησα να ξυπνησω σήμερα ❤
Είχα βγει με φιλες για ένα χαλαρο ποτάκι και ξενυχτησαμε λιγο !!!!!Δεν πειραζει κοριτσι μου, φαινεται οτι το ειχες αναγκη. Αλλωστε εκει στον καθαρο αερα..