redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.418
- Πόντοι
- 726
Και εμεις κοριτσι μου ετσι σε θελουμε...Μου έχετε ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη ❤
Έτσι σας θέλω για να έρθω με ανεβασμένη διάθεση στην ΑΘΗΝΑ !
Και εμεις κοριτσι μου ετσι σε θελουμε...Μου έχετε ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη ❤
Έτσι σας θέλω για να έρθω με ανεβασμένη διάθεση στην ΑΘΗΝΑ !
Γυμνη ή ντυμένη ?Και εμεις κοριτσι μου ετσι σε θελουμε...
Σουχω πει τι έχω ψηφισει σχετικά!Γυμνη ή ντυμένη ?
Χα χα χα χα
Και τα δυο..Γυμνη ή ντυμένη ?
Χα χα χα χα
Θα προτιμούσα να διαλεξεις!!!!Και τα δυο..
Και για να εξηγουμαι καλυτερα, ντυμενη για την χαρα του να σε γδυσω εγω, η εσυ μονη σου κοιταζοντας με...Και τα δυο..
Ωραια, διαλεγω ντυμενη. Με ιντριγκαρει πιο πολυ και θα ηθελα παρακαλω, αφου εχω ψηφισει κοντο και στενο φορεματακι, να υπαρχει απο κατω μαυρο κολαν..Θα προτιμούσα να διαλεξεις!!!!
Παντα φοραω κοντα στενα φορεματακια !!!Ωραια, διαλεγω ντυμενη. Με ιντριγκαρει πιο πολυ και θα ηθελα παρακαλω, αφου εχω ψηφισει κοντο και στενο φορεματακι, να υπαρχει απο κατω μαυρο κολαν..
Κυριως σαν χαρακτηρας. Εισαι πολυ καλο κοριτσι. Αλλα και στο ερωτικο κομματι σκιζεις μωρο μου.Καλυτερη που???
Στον χαβαλε η στο ερωτικο κομματι???
Χα χα χα χα χα χα χα
Παρα πολυ ωραια.. Ευχαριστω! Αλλα για να δωσω και μια αλλη εναλλακτικη θα ηθελα να σε δω με ενα κοντομανικο μπλουζακι και κολαν οπως ειχες ανεβασει μια φωτογραφια σου λιγες σελιδες πιο πισω φωτογραφημενη σε μια πλατεια η παρκο..Παντα φοραω κοντα στενα φορεματακια !!!
Οσον αφορα το κολαν λιγο δυσκολο δεν παει με το φορεμα .αλλα δεν θα τα χαλάσουμε εκει
Κάτι θα γίνει ......❤
Είμαι καλη μαθήτρια ???Κυριως σαν χαρακτηρας. Εισαι πολυ καλο κοριτσι. Αλλα και στο ερωτικο κομματι σκιζεις μωρο μου.
Αγαπημένη φωτό και ο φωτογράφος εξαιρετικος !!!Παρα πολυ ωραια.. Ευχαριστω! Αλλα για να δωσω και μια αλλη εναλλακτικη θα ηθελα να σε δω με ενα κοντομανικο μπλουζακι και κολαν οπως ειχες ανεβασει μια φωτογραφια σου λιγες σελιδες πιο πισω φωτογραφημενη σε μια πλατεια η παρκο..
Εισαι η καλυτερη και το ξερεις. Στο εχω πει πολλες φορες. Θα στο πω συντομα παλι απο κοντα. Γυρνα με το καλο εσυ.Είμαι καλη μαθήτρια ???
Ειδες λοιπον.. Οταν το "μοντελο" που ποζαρει φυσικα και ειλικρινα μια οποιαδηποτε ημερα ακομη και φωτογραφημενη απο ενα παιδακι, τι αποτελεσμα βγαινει?Αγαπημένη φωτό και ο φωτογράφος εξαιρετικος !!!
Ήταν ενα παιδάκι που έπαιζε στην πλατεία του ζητησα να με βγάλει φωτο και δέχτηκε με χαρα!!!!!
2 εχθές και 1 σημεραΜαλιστα!!!
Σάββατο έρχομαι !!!!!!❤Εισαι η καλυτερη και το ξερεις. Στο εχω πει πολλες φορες. Θα στο πω συντομα παλι απο κοντα. Γυρνα με το καλο εσυ.
Με το καλο να μας ερθεις λοιπον.. Δεν βλεπω την ωρα..Σάββατο έρχομαι !!!!!!❤
Όσο λείπω θέλω να είσαστε φρόνιμα παιδιά!!!!!Με το καλο να μας ερθεις λοιπον.. Δεν βλεπω την ωρα..
Φιλαμε σταυρο!!!Όσο λείπω θέλω να είσαστε φρόνιμα παιδιά!!!!!