gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.668
- Πόντοι
- 4.696
μονο νηστεια κ προσευχη κανουμε!!! χαχαχΌσο λείπω θέλω να είσαστε φρόνιμα παιδιά!!!!!
μονο νηστεια κ προσευχη κανουμε!!! χαχαχΌσο λείπω θέλω να είσαστε φρόνιμα παιδιά!!!!!
Προβλεπω μποτιλιαρισμα στο Μεταξουργείο!Σάββατο έρχομαι !!!!!!❤
Να το πιστέψω ???μονο νηστεια κ προσευχη κανουμε!!! χαχαχ
Συγνωμη απο τον φιλο gymaster που απαντω στο δικο του post, αλλα οσων αφορα εμενα να το πιστεψεις..Να το πιστέψω ???
Αυτές τις μέρες είμαι στα κέφια μου θα το πιστέψω
Αλλωστε και εγω απο το σάββατο μονο νηστεία και προσευχή!!!!!
Μαλιστα2 εχθές και 1 σημερα
Κανουν 3 μάλιστα ,μέχρι το βράδυ θα μετρήσω κι άλλα !!!!!
ολα θα γινουν ....Προβλεπω μποτιλιαρισμα στο Μεταξουργείο!
Εντάξει σε πιστεύω ❤Συγνωμη απο τον φιλο gymaster που απαντω στο δικο του post, αλλα οσων αφορα εμενα να το πιστεψεις..
Και στα δυο , 10 ' με μεγαλο τονο !!!!!!!!!!!!Καλυτερη που???
Στον χαβαλε η στο ερωτικο κομματι???
Χα χα χα χα χα χα χα
Καλως στον στην όμορφη παρέα μας !!!!!!!Και στα δυο , 10 ' με μεγαλο τονο !!!!!!!!!!!!
Πρωτα ντιμενη και μετα γυμνη ,ετσι παει για να αποκαλυφθει το ηδονικο κορμι σου μετα ........... !!!!!!Θα προτιμούσα να διαλεξεις!!!!
Πολυ ωραια τουκα προ ,εξαλλου το εχουμε πει χρωστας την ΕΠΑΝΩΡΘΩΣΗ , Ο Κ ??Σάββατο έρχομαι !!!!!!❤
Άρχισα και γυμναστήριο να δούμε ποσο θα αντέξω ??Πρωτα ντιμενη και μετα γυμνη ,ετσι παει για να αποκαλυφθει το ηδονικο κορμι σου μετα ........... !!!!!!
ΜΑΛΙΣΤΑΠολυ ωραια τουκα προ ,εξαλλου το εχουμε πει χρωστας την ΕΠΑΝΩΡΘΩΣΗ , Ο Κ ??
Λεπτομερειες του ΜΑΛΙΣΤΑ στο viber , πω πω τι κορμαρα θα δω , θα εχω ειδοποιησει και το 166 για καλο και για κακο ποτε δεν ξερεις ποιος απο τους δυο θα το χρειαστει , γιατι απο τα λεγομενα σου μετα απο τις δυσκολες μερες σου λυσσομανας , και εγω οταν ακουω κατι τετοιο λυσσαω πιο πολυ !!!! ( μακρια απο φολες ) χαχαχα !!!!!Άρχισα και γυμναστήριο να δούμε ποσο θα αντέξω ??
Χα χα χα χα χα χα χα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜΑΛΙΣΤΑ
Ωραια 2 λυσασμένοι θα συναντηθουν !!!Λεπτομερειες του ΜΑΛΙΣΤΑ στο viber , πω πω τι κορμαρα θα δω , θα εχω ειδοποιησει και το 166 για καλο και για κακο ποτε δεν ξερεις ποιος απο τους δυο θα το χρειαστει , γιατι απο τα λεγομενα σου μετα απο τις δυσκολες μερες σου λυσσομανας , και εγω οταν ακουω κατι τετοιο λυσσαω πιο πολυ !!!! ( μακρια απο φολες ) χαχαχα !!!!!
Ποιος απο τους δυο θα πεσει νοκ αουτ θα φανει στο χειροκροτημα χαχαχα !!!!!! ( εγω ξερω εσυ ξερεις ???? )Ωραια 2 λυσασμένοι θα συναντηθουν !!!
Χα χα χα χα χα χα χα
Προσοχή !!!!!!Λεπτομερειες του ΜΑΛΙΣΤΑ στο viber , πω πω τι κορμαρα θα δω , θα εχω ειδοποιησει και το 166 για καλο και για κακο ποτε δεν ξερεις ποιος απο τους δυο θα το χρειαστει , γιατι απο τα λεγομενα σου μετα απο τις δυσκολες μερες σου λυσσομανας , και εγω οταν ακουω κατι τετοιο λυσσαω πιο πολυ !!!! ( μακρια απο φολες ) χαχαχα !!!!!
Ήμουν ζωηρή ???Προσοχή !!!!!!
Έχω έρθει και εγώ σε επαφή με την "λύσσα " της Έλενας μετά από αποχή .Πρέπει να πας προετοιμασμένος γιατί αλλιώς......
Πάρα πολύΉμουν ζωηρή ???
Θα μου βγει η φημη της λυσασμένηςΠάρα πολύ
Φρονιμη και φουλ αισθησιακη θα σου πηγαινει.. Αλλα δεν αποκλειονται και οι εκπληξεις στη διαδρομη, ποτε δεν ξερεις!! χαχα..Θα μου βγει η φημη της λυσασμένης
( χα χα χα χα χα )
Σε γενικες γραμμές είμαι φρόνιμη