Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Ολα τα λουλουδια του κοσμου μαζεμενα εισαι.Σε ευχαριστω !!!!
Τι λουλουδι ειμαι?????
Ολα τα λουλουδια του κοσμου μαζεμενα εισαι.Σε ευχαριστω !!!!
Τι λουλουδι ειμαι?????
Άσε μην τον μυρισουμε και μείνουμε έγκυος,χαχαχαχαχαΚρινος θα ελεγα εγω..
Και την μιλια του μαλλον..Μέχρι να τον πλησιασεις και να τον κάνεις να χάσει τη μπάλα!
Αυτή θα τη χάσεις πριν σε πλησιάσει!Και την μιλια του μαλλον..
Κάτι μου θυμίζει αυτο !!!Κατακόκκινο τριαντάφυλλο!
Παντως ακαριαια σκεφτηκα τον κρινο για την Ελενα, δεν ξερω γιατι μου ηρθε ο κρινος, εχω και εναν εδω απο εξω και τον βλεπω...Αυτή θα τη χάσεις πριν σε πλησιάσει!
Σου θυμίζω τον κρίνο γιατί είναι το λουλούδι της αγνότητας !!Παντως ακαριαια σκεφτηκα τον κρινο για την Ελενα, δεν ξερω γιατι μου ηρθε ο κρινος, εχω και εναν εδω απο εξω και τον βλεπω...
Μην μπερδευεις το σωμα με την ψυχη..Σου θυμίζω τον κρίνο γιατί είναι το λουλούδι της αγνότητας !!
Χα χα χα χα χα
Βλεπεις γιατι μου ηρθε ο κρινος στο μυαλο? Ξερω τι λεω, μην νομιζεις..Μην μπερδευεις το σωμα με την ψυχη..
Φυσικά αφού έχεις την πιο αγνή ψυχή!Σου θυμίζω τον κρίνο γιατί είναι το λουλούδι της αγνότητας !!
Χα χα χα χα χα
❤Μαλιστα!!!
Ονειρωξη ηταν και δεν σε αφησε να ησυχασεις !!!!!! χαχαχαχαΚαλημέρα, αγόρι μου ,άργησα να ξυπνησω σήμερα ❤
Καλησπέρα χαρα μου , αυτα κανω κοιμαμε αργα το βραδυ και το πρωι εχουμε παρατράγουδα !!!!!!Ονειρωξη ηταν και δεν σε αφησε να ησυχασεις !!!!!! χαχαχαχα
Ακομα και αυτα τα παρατραγουδα εχουν την ομορφια τους , αρκει να εχουν αισιο τελος !!!!!! και οχι εφιαλτες με ανεκπληρωτο τελος !!!!!!Καλησπέρα χαρα μου , αυτα κανω κοιμαμε αργα το βραδυ και το πρωι εχουμε παρατράγουδα !!!!!!
Χα χα χα χα χα χα
Μόνο όμορφα όνειρα βλέπω !!!!Ακομα και αυτα τα παρατραγουδα εχουν την ομορφια τους , αρκει να εχουν αισιο τελος !!!!!! και οχι εφιαλτες με ανεκπληρωτο τελος !!!!!!
Θελει προσοχη οταν μυριζεις κρυνο , γιατι καποια μυρισε τον κρυνο και εμεινε εγκυος . ( καλου κακου προφυλακτικο στον κρυνο γιατι ποτε δεν ξερεις ) χαχαχαΦυσικά αφού έχεις την πιο αγνή ψυχή!
Και η ονειρωξη ομορφο ονειρο ειναι ασχετου αποτελεσματος !!!!!!!!!!!!!!!!!Μόνο όμορφα όνειρα βλέπω !!!!
ΤριαντάφυλλοΣε ευχαριστω !!!!
Τι λουλουδι ειμαι?????