billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.531
- Πόντοι
- 5.956
Ξέρω γω,μεταξουργειου!σε ποιο δημο ?
Ξέρω γω,μεταξουργειου!σε ποιο δημο ?
Καλο αυτο. Ετσι μπορουμε να βρουμε κατι να κανουμε τα πρωινα παρεα.Με τον ύπνο έχω τσακωθεί
Χαχαχαχαχαχαχα
Μετα χαράς !!!Καλο αυτο. Ετσι μπορουμε να βρουμε κατι να κανουμε τα πρωινα παρεα.
Ομως δεν θσ ερθω με αδεια χερια. Κστι θα φερω για την μαθητρια μου. Εννοειται.Μετα χαράς !!!
Τα ειπαμε αυτα αλλο ο Νικος και αλλο ο Δημος !!!!!!!!!!! ( σωστα ??? )Τα εν οίκω ,μη εν δήμω!
Φερε μου τετραδιο και στυλο να τσεκαρουμε τα μαθηματα !!!!Ομως δεν θσ ερθω με αδεια χερια. Κστι θα φερω για την μαθητρια μου. Εννοειται.
Εισαι η καλυτερη μαθητρια. Δεν σου χρειαζονται. Τα θυμασαι ολα τα προηγουμενα μαθηματα που εχουμε κανει. Αριστη σε ολα.Φερε μου τετραδιο και στυλο να τσεκαρουμε τα μαθηματα !!!!
Μικρή είμαι ακόμα σιγά σιγά μαθαίνω !!!Εισαι η καλυτερη μαθητρια. Δεν σου χρειαζονται. Τα θυμασαι ολα τα προηγουμενα μαθηματα που εχουμε κανει. Αριστη σε ολα.
Εδω δεν θα διαφωνησω καθολου μαζι σου. Μικρη και γλυκια σαν σοκολατα.Μικρή είμαι ακόμα σιγά σιγά μαθαίνω !!!
Αδυναμία μου οι σοκολάτες !!!Εδω δεν θα διαφωνησω καθολου μαζι σου. Μικρη και γλυκια σαν σοκολατα.
Και τα τριαντάφυλλα!Αδυναμία μου οι σοκολάτες !!!
Μαλιστα!!Αδυναμία μου οι σοκολάτες !!!
Το ξερω καλα. Ακομη και η λευκη.Αδυναμία μου οι σοκολάτες !!!
Ανέβασε μας βίντεο όπως έχεις υποσχεθεί γιατί τηλέφωνο παίρνουμε και viber αλλά έχεις πολλή δουλειά και είναι αδύνατον να συναντηθούμεΘα μεινω 15 μερες
Οποτε έτσι θα δώσεις δουλειά και σε εμάς στο σπιτι!Ανέβασε μας βίντεο όπως έχεις υποσχεθεί γιατί τηλέφωνο παίρνουμε και viber αλλά έχεις πολλή δουλειά και είναι αδύνατον να συναντηθούμε
Καλημερα γλυκέ μουΚαλημερα γλυκο κοριτσι,
καλη επανοδο, καλο ταξιδι και να προσεχεις..
Ελπιζω να τα πουμε συντομα και απο κοντα..
Σε φιλω..
Guten morgen.Το μενού της ημέρας :
Ένα ποτήρι καλή διάθεση
Ένα φλυτζάνι χαμόγελα
Ένα πιάτο θετικών σκέψεων
Ένα κουταλάκι του γλυκού
Ευτυχία !!!!
❤ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημέρα δάσκαλε με τρελα σίγουρα !!!!Guten morgen.
Ομορφο μου κοριτσακι καλα να περασεις. Να εχεις ενα υπεροχο ΣΚ με πολυ αγαπη και τρελα. Φιλακια πολλα.