Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.694
Καλησπερα το Σάββατο θα έρθω !!!Γεια σου Ελενα! Εισαι Αθηνα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ευχαριστω !!!Τριαντάφυλλο
Καλησπερα το Σάββατο θα έρθω !!!Γεια σου Ελενα! Εισαι Αθηνα....
Σε ευχαριστω !!!Τριαντάφυλλο
Τα πιο ωραια ονειρα ειναι αυτα που βλεπουμε ξυπνιοι.Μόνο όμορφα όνειρα βλέπω !!!!
Μα φυσικα, αφου εισαι και η ιδια ομορφη εξωτερικα και κυριως εσωτερικα!! Προσωπικα με εξιταρουν και τα δυο εξισου..Μόνο όμορφα όνειρα βλέπω !!!!
Καλημερα γλυκο μου κοριτσι..Μα φυσικα, αφου εισαι και η ιδια ομορφη εξωτερικα και κυριως εσωτερικα!! Προσωπικα με εξιταρουν και τα δυο εξισου..
Μονο και να λεει καποιος μαζι σου την πρωτη καλημερα θα ειναι σιγουρα μια καλη ημερα..Καλημέρα αγορια όμορφη μέρα να έχουμε ❤
Σε ευχαριστω πολυ αγορι μου να εισαι καλα ❤Μα φυσικα, αφου εισαι και η ιδια ομορφη εξωτερικα και κυριως εσωτερικα!! Προσωπικα με εξιταρουν και τα δυο εξισου..
Ο άνθρωπος που σου υπενθιμίζει να ονειρεύεσαι αξίζει πιο πολλα από τα όνειρα σου τα ίδια !!Τα πιο ωραια ονειρα ειναι αυτα που βλεπουμε ξυπνιοι.
Υπναρου...!!! χαχαχαΣε ευχαριστω πολυ αγορι μου να εισαι καλα ❤
Παλι αργησα να ξυπνησω !!!
Χα χα χα χα χα
Ένα έχω να σου πώΥπναρου...!!! χαχαχα
Τα πρωινα φιλια μου μικρο νυσταγμενο κοριτσακι...Ένα έχω να σου πώ
Τον ύπνο δεν τον αγαπώ
Στέλνεις και σε άλλες φιλιά ???Τα πρωινα φιλια μου μικρο νυσταγμενο κοριτσακι...
θα μηνεις καμια εβδομαδα δλδ;ΣΑΒΒΑΤΟ ❤
Οχι βεβαια!! Ποσα νυσταγμενα κοριτσακια κυκλοφορουνε εδω μεσα νομιζεις..?? χαχαχαχαχα!!!Στέλνεις και σε άλλες φιλιά ???
Χα χα χα χα χα
Θα μεινω 15 μερεςθα μηνεις καμια εβδομαδα δλδ;
Εκτος της πρωτης που ειναι καπαρομενη εδω και καιρο, θελω ραντεβου την 15 μερα πριν την αναχωρηση οποια και να ειναι η τελευταια μερα !!!!!!!!!Θα μεινω 15 μερες
Τα εν οίκω ,μη εν δήμω!Εκτος της πρωτης που ειναι καπαρομενη εδω και καιρο, θελω ραντεβου την 15 μερα πριν την αναχωρηση οποια και να ειναι η τελευταια μερα !!!!!!!!!
σε ποιο δημο ?Τα εν οίκω ,μη εν δήμω!
Το εχω καταλαβει αυτο.Ένα έχω να σου πώ
Τον ύπνο δεν τον αγαπώ
Με τον ύπνο έχω τσακωθείΤο εχω καταλαβει αυτο.