billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Ε καλά τώρα με έστειλες αδιάβαστο!!!Τι να το κάνω το μονόπετρο ?
Το δώρο μου είσαι εσυ !!!!
Εγώ σίγουρα έχω παρει το μεγαλύτερο δώρο,τη γνωριμία μαζί σου!
Ε καλά τώρα με έστειλες αδιάβαστο!!!Τι να το κάνω το μονόπετρο ?
Το δώρο μου είσαι εσυ !!!!
Το δεύτερο ΜΑΛΙΣΤΑ για σήμερα !!!Μαλιστα!!
θα επακολούθηση και τρίτο ,ανάλογα με αυτα που διαβάζω!!Το δεύτερο ΜΑΛΙΣΤΑ για σήμερα !!!
Έτσι είμαι εγώ απλός άνθρωπος ένα φιλί ,μία αγκαλιά μου έιναι υπέρ αρκετά ❤Ε καλά τώρα με έστειλες αδιάβαστο!!!
Και ένα λουλούδι δεν κάνει κακό!Έτσι είμαι εγώ απλός άνθρωπος ένα φιλί ,μία αγκαλιά μου έιναι υπέρ αρκετά ❤
Και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο χίλια ΜΑΛΙΣΤΑ χωράνε .....θα επακολούθηση και τρίτο ,ανάλογα με αυτα που διαβάζω!!
τυπε το μονόπετρο που δεν θελει η Κ.Ελενα το θελω εγωΕ καλά τώρα με έστειλες αδιάβαστο!!!
Εσένα θα σου κάνω άλλο δώρο!!!τυπε το μονόπετρο που δεν θελει η Κ.Ελενα το θελω εγω
Αν μου πεις που θα το δώσεις μεσατυπε το μονόπετρο που δεν θελει η Κ.Ελενα το θελω εγω
Για πες ... ακούγεται ενδιαφέρονΕσένα θα σου κάνω άλλο δώρο!!!
Μία μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ !!!!Για πες ... ακούγεται ενδιαφέρον
θα το φαω σε σουβλακιαΑν μου πεις που θα το δώσεις μεσα
κ.Ελενα χωρις να θελω να σε προσβαλλω αλλα απο αγκαλιες χορτασαμεΜία μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ !!!!
Έχω πολυ όρεξη σήμερα
Αγαπώ όλο τον κόσμο
Χα χα χα χα χα χα χα .......
Πρώτη φορά κάποιος αρνείται την αγκαλιά μου !!!!θα το φαω σε σουβλακια
κ.Ελενα χωρις να θελω να σε προσβαλλω αλλα απο αγκαλιες χορτασαμε
τιποτα Κ.Ελενα ειμαι πληρης απο ολα ...σας ευχαριστώ και μονο που το λετε !!Πρώτη φορά κάποιος αρνείται την αγκαλιά μου !!!!
Τι δώρο θέλετε αγαπητέ ΚΥΡΙΕ ????
Όλα θα τα πω στον Αθηναίο !!!τιποτα Κ.Ελενα ειμαι πληρης απο ολα ...σας ευχαριστώ και μονο που το λετε !!
Πάντα να είσαι πλήρης στην ζωή σου .να περνάς όμορφα ❤τιποτα Κ.Ελενα ειμαι πληρης απο ολα ...σας ευχαριστώ και μονο που το λετε !!
Άμα είναι έτσι πάμε ολοι μαζί!θα το φαω σε σουβλακια
Και εχω μια πεινα τωρα ,αλλα δεν πρεπει να φαω .....Άμα είναι έτσι πάμε ολοι μαζί!
Αυτο λεω και εγω ουτε του Νικου ουτε του Δημου !!!! χαχαχαΤα εν οίκω,μη εν δήμω!!!
Ποιος είναι ο νίκος και ποιος ο δήμος ????Αυτο λεω και εγω ουτε του Νικου ουτε του Δημου !!!! χαχαχα