Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Το καλυτερο κοριτσι εισαι. Με μεγαλη διαφορα.
Μία χαρά το είπες το μπραβοΑρα καλα το ειπα το μπραβο !!!!
Γεια σου δάσκαλε .....❤Το καλυτερο κοριτσι εισαι. Με μεγαλη διαφορα.
Επι τελους να το δω και να μην το πιστεψω οχι τιποτα αλλο για την ΕΠΑΝΩΡΘΩΣΗ !!!!!χαχαχΜία χαρά το είπες το μπραβο
Αντε να μου το πεις και απο κοντά !!!!
Θα επανορθώσω απο κοντά ,εντωμεταξυ έρχομαι απο δύσκολεςΕπι τελους να το δω και να μην το πιστεψω οχι τιποτα αλλο για την ΕΠΑΝΩΡΘΩΣΗ !!!!!χαχαχ
Πολλή καύλα στην περίοδο ρε κορίτσι!!! Τι πράγμα είναι αυτό με τις ορμόνες!!!Θα επανορθώσω απο κοντά ,εντωμεταξυ έρχομαι απο δύσκολες
Μέρες και εχω φουλ όρεξη για να μην εκφραστω αλλιως ......
Χαχαχαχαχαχαχα
Χωρίζω και έρχομαι να σε ζητήσω!Τότε ας παντρευτούμαι !!!
Χα χα χα χα
Lolita,η απόλυτη ανδρική φαντασίωση!Δύο σε ένα !!!
Φουλ όρεξη έχεις πάντοτε γλυκια Έλενα!!!Θα επανορθώσω απο κοντά ,εντωμεταξυ έρχομαι απο δύσκολες
Χαχαχαχαχαχαχα
Ελα να με ζητησεις απο τον μπαμπα μου !!!!!Χωρίζω και έρχομαι να σε ζητήσω!
Χτυπάνε κόκκινο ,εγω όταν περιμένω περίοδο θελω γλυκά και πολυ ΣΕΞ.....Πολλή καύλα στην περίοδο ρε κορίτσι!!! Τι πράγμα είναι αυτό με τις ορμόνες!!!
Να πας να τη ζητήσεις αδερφέ!!! Καλό βόλι!!!Ελα να με ζητησεις απο τον μπαμπα μου !!!!!
Πολυ ωραια !!! εχοντας την υποχρεωση της ΕΠΑΝΩΡΘΩΣΗΣ απο την προηγουμενη φορα που ησουν εδω , φυσιολογικα και τιμια εχω τον πρωτο λογο να ειμαι ο ΠΡΩΤΟΣ ,κατι που μου το ειχες υποσχεθει οτι το θελεις και εσυ , αναμενω ειδοποιηση μεσω viber ποτε και ωρα !!!!!!!!!!!Θα επανορθώσω απο κοντά ,εντωμεταξυ έρχομαι απο δύσκολες
Χαχαχαχαχαχαχα
Το μόνο που μένει είναι να βρεθειΝα πας να τη ζητήσεις αδερφέ!!! Καλό βόλι!!!
Εδώ βλέπουμε μια οικογενειακή φώτο. Σε περιμένουν!!!!
Από "κουμπάρες" εδώ μέσα... Γεμάτο είναι!!!Το μόνο που μένει είναι να βρεθει
Κουμπαρα ❤
Αααα !!!!! όλα κι όλα θα επιλέξω την καλύτερη ...........Από "κουμπάρες" εδώ μέσα... Γεμάτο είναι!!!
Δώσε διεύθυνση και λίγο χρόνο να βρω μονόπετρο!Ελα να με ζητησεις απο τον μπαμπα μου !!!!!
Τα εν οίκω,μη εν δήμω!!!Πολυ ωραια !!! εχοντας την υποχρεωση της ΕΠΑΝΩΡΘΩΣΗΣ απο την προηγουμενη φορα που ησουν εδω , φυσιολογικα και τιμια εχω τον πρωτο λογο να ειμαι ο ΠΡΩΤΟΣ ,κατι που μου το ειχες υποσχεθει οτι το θελεις και εσυ , αναμενω ειδοποιηση μεσω viber ποτε και ωρα !!!!!!!!!!!
Τι να το κάνω το μονόπετρο ?Δώσε διεύθυνση και λίγο χρόνο να βρω μονόπετρο!
Μαλιστα!!Τι να το κάνω το μονόπετρο ?
Το δώρο μου είσαι εσυ !!!!