Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.754
Καλημέρα αγόρι μου , σε ευχαριστω πολυ ❤Δεν υπάρχει καλύτερη από εσένα για να φτιάξει η ημέρα οποιουδήποτε!
Καλημέρα αγόρι μου , σε ευχαριστω πολυ ❤Δεν υπάρχει καλύτερη από εσένα για να φτιάξει η ημέρα οποιουδήποτε!
Θα ευχομουν να μπορουσα να ημουν εγω αυτος..Σημασία δεν εχει ποιος
Θα σου πει καλημέρα
Αλλα ποιος θα σου φτιάξει
Την μέρα !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ❤
Να έρθω με το καλό και θα μου φτιάξεις την μέρα !!!!Θα ευχομουν να μπορουσα να ημουν εγω αυτος..
Με κανεις να νιωθω πολυ τυχερος και ευτυχισμενος..Να έρθω με το καλό και θα μου φτιάξεις την μέρα !!!!
Καλημερα ομορφο κοριτσακι μου. Πρεπει να κανονισουμε το επομενο μαθημα μας.Σημασία δεν εχει ποιος
Θα σου πει καλημέρα
Αλλα ποιος θα σου φτιάξει
Την μέρα !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ❤
Ναι δάσκαλε θα μου κάνεις ιδιαίτερα ...........Καλημερα ομορφο κοριτσακι μου. Πρεπει να κανονισουμε το επομενο μαθημα μας.
Καλησπερες !! ποτε με το καλο γιατι χρωστας μια ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ μην ξεχνας !!!!!Να έρθω με το καλό και θα μου φτιάξεις την μέρα !!!!
Καλησπέρα αγαπημένε μου !!!Καλησπερες !! ποτε με το καλο γιατι χρωστας μια ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ μην ξεχνας !!!!!
Οχι κοριτσαρα μου δεν εισαι μεγαλη και δεν ξεχνας !! Εισαι μεγαλη καρδια με μνημη ελεφαντα και πανω απο ολα μια ζεστη αγκαλια !!!!Καλησπέρα αγαπημένε μου !!!
Λέω σε λίγες μέρες να έρθω αθήνα χρωστάω έχεις δίκιο......
Και αν ξεχνάω συγχώραμε ,μεγάλη γυναίκα είμαι φυσικό ειναι ........
( χα χα χα χα χα χα χα )
Έτσι είμαι εγώ έχω μια μεγάλη αγκαλιά για ΟΛΟΥΣ!!!!!Οχι κοριτσαρα μου δεν εισαι μεγαλη και δεν ξεχνας !! Εισαι μεγαλη καρδια με μνημη ελεφαντα και πανω απο ολα μια ζεστη αγκαλια !!!!
Οι κουκλαρες πλαστηκαν από τον Θεό για να προσφέρουν χαρά σε ολους τους ανδρες(και στις γυναίκες ενίοτε!)Έτσι είμαι εγώ έχω μια μεγάλη αγκαλιά για ΟΛΟΥΣ!!!!!
Καλα απο χαρα αλλο τίποτα ....Οι κουκλαρες πλαστηκαν από τον Θεό για να προσφέρουν χαρά σε ολους τους ανδρες(και στις γυναίκες ενίοτε!)
Όποιος σου έδωσε αυτό τον τιτλο μάλλον έχει μαύρα μεσανυχτα!Καλα απο χαρα αλλο τίποτα ....
Γι αυτο εχω πάρει τον τιτλο της χαζοχαρούμενης !!!!!!!
Το γέλιο είναι υγεία !!!!!!!!!Όποιος σου έδωσε αυτό τον τιτλο μάλλον έχει μαύρα μεσανυχτα!
Ναι !!! και αυτο ειναι το μεγαλο σου προτερημα - χαρισμα - δυναμη !!!!!!!!!!!!Έτσι είμαι εγώ έχω μια μεγάλη αγκαλιά για ΟΛΟΥΣ!!!!!
Και η αίσθηση του χιούμορ δείγμα ευφυΐας,μεγάλη απόσταση ο γελαστός ,εύθυμος άνθρωπος απο τον χαζοχαρουμενο!!!Το γέλιο είναι υγεία !!!!!!!!!
εσενα ειναι τα τελευταια σου ποστ... ουτε η αντιτρομοκρατικη δεν σε σωζει ...Και η αίσθηση του χιούμορ δείγμα ευφυΐας,μεγάλη απόσταση ο γελαστός ,εύθυμος άνθρωπος σπο τον χαζοχαρουμενο!!!
Κατά βάθος είμαι καλός ανθρωπος(νομιζω)εσενα ειναι τα τελευταια σου ποστ... ουτε η αντιτρομοκρατικη δεν σε σωζει ...