Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.706
- Πόντοι
- 5.956
Παντα ειμαστε φρονιμα ή εστω σχεδον φρονιμα. Χαχαχα.Οσο λειπω θέλω να είσαστε φρονιμα αγόρια !!!
( χα χα χα χα χα )
Παντα ειμαστε φρονιμα ή εστω σχεδον φρονιμα. Χαχαχα.Οσο λειπω θέλω να είσαστε φρονιμα αγόρια !!!
( χα χα χα χα χα )
Αμεσως να με πειραξεις τασο μου❤και στην ουκρανια ποιος πολεμαει
Καλα λεει μια παροιμιαΠαντα ειμαστε φρονιμα ή εστω σχεδον φρονιμα. Χαχαχα.
μεροκαματακι να βγαινειΑμεσως να με πειραξεις τασο μου❤
Ας γυρισει η γατα και θα δεις τι θα κανουν οι υπολοιποι.Αμεσως να με πειραξεις τασο μου❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα λεει μια παροιμια
( λειπει η γατα και χορευουν οι υπολοιποι )
Χα χα χα χα χα χα
Καλημερα κοριτσι μου, με το καλο να επιστρεψεις και να τα πουμε και απο κοντα..Καλημέρα !!!
Την αλλη εβδομαδα επιστρεφω εκτος απροοπτου ........❤
Τωρα ξυπνησα και αμεσως μπηκα στο σαιτ για να δειτε τι αδυναμια σας εχω !!!!!μεροκαματακι να βγαινει
Το θεμα ειναι οτι θα ερθω με λιγα κιλα παραπανω ολο τρωω !!!!!Καλημερα κοριτσι μου, με το καλο να επιστρεψεις και να τα πουμε και απο κοντα..
Επιτελους. Ακομη πιο ομορφη θα γινεις.Το θεμα ειναι οτι θα ερθω με λιγα κιλα παραπανω ολο τρωω !!!!!
Χαχαχαχαχαχα
( λογο περιοδου)
Τετοια κανεις και θα σε λενε αγαπουλη !!!
Χα χαχα χα χαεχω πολυ κοσμο το ξερεις.. οποτε αδιαφορο
Ανυπομονω να το δω αυτο και θα κερδισεις ενα φιλακι στην κοιλιτσα σου..Το θεμα ειναι οτι θα ερθω με λιγα κιλα παραπανω ολο τρωω !!!!!
Χαχαχαχαχαχα
( λογο περιοδου)
Χα χα χα χαΑνυπομονω να το δω αυτο και θα κερδισεις ενα φιλακι στην κοιλιτσα σου..
Το ιδιο και εγω..Χα χα χα χα
Ενταξει δεν τρωω και τοσο πολυ ,λιγα γλυκακια μονο για την λιγουρα
Ειμαι λιγο λιχουδα !!!!!!
Σε αφηνω τωρα γλυκο μου κοριτσι, πρεπει να φυγω.. Να περνας καλα και να προσεχεις.. Σε φιλω..Το ιδιο και εγω..
Καλα να περνας σε οτι κι αν κανειςΣε αφηνω τωρα γλυκο μου κοριτσι, πρεπει να φυγω.. Να περνας καλα και να προσεχεις.. Σε φιλω..
Εδω ειμαι παλι.. Εδω στη γειτονια ειχα μια δουλιτσα.. Σ'ευχαριστω πολυ, αν και δεν κανω πολλα και κατι ιδιαιτερο αυτην την εποχη..Καλα να περνας σε οτι κι αν κανεις
Καλη συνεχεια !!!!!!!!
Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολες τις μητερες, και να ευχομαστε να ειναι αναπαυμενες εκεινες που κουραστηκαν, ιδρωσαν και παλεψαν με ανιδιοτελη αγαπη για τα παιδια τους και που δεν βρισκονται πλεον στη ζωη..ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
τιμάμε την γυναίκα
Που φτιάχτηκε
Απ ' το πλευρό του Αντρα ....
Και όχι απ' τα πόδια
Για να την πατάει...
Όχι απ' το κεφάλι
Για να είναι ανώτερη ...
Μα απ' τα πλευρά
Για να είναι ίσοι ...
Κάτω απ' το μπράτσο
Για να την προστατεύει ....
Δίπλα απ' την καρδιά
Για να την ΑΓΑΠΑ!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες
Τις μητέρες !!!!!!❤❤❤
Καλημερα γλυκε μουΚαλημερα και Χρονια Πολλα σε ολες τις μητερες, και να ευχομαστε να ειναι αναπαυμενες εκεινες που κουραστηκαν, ιδρωσαν και παλεψαν με ανιδιοτελη αγαπη για τα παιδια τους και που δεν βρισκονται πλεον στη ζωη..
Καλημερα και σε εσενα γλυκια Ελενα, με την υπεροχη και ουσιαστικη σου γραφη..
Αισθανομαι μερικες φορες οτι κανεις πραγματικη καταθεση ψυχης.. Τι ομορφα που γραφεις..
Πολυ σωστα!!Καλημερα γλυκε μου
Χρονια πολλα σε όλες τις μανούλες
Καμια μαμα δυστυχως δεν ειναι τέλεια αλλα κανουμε μεγαλη προσπαθεια να βελτιωνομαστε .....
Δυστυχως δεν υπαρχει πανεπιστημιο που να διδασκει πως να εισαι γονιος !!!!!!
Τα φιλια μου ......