Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.686
- Πόντοι
- 5.956
Πολλοι υποψηφιοι κυριε Τασο.ποιος ειναι ο ρουφιανος
Πολλοι υποψηφιοι κυριε Τασο.ποιος ειναι ο ρουφιανος
Πολλες αγαπες που αγαπουν πολλες κοπελες !!!!ναι σωστα ξεχασα οτι εχω πολλες αγαπες..περιμενουν να στριψω στην γωνια να με καρφωσουν
Capisco greco ruffianoΠολλες αγαπες που αγαπουν πολλες κοπελες !!!!
Χα χα χα χα χα χα χα
σταματα τον παπαενα πραγμα θα πω και αποχωρώ ολες αυτες της ημερες που δεν έμπαινε εδω ο Τασσουλης η Κ.Ελενα ειχε μαραζώσει και ολο ρωτουσε που ειναι
την αληθεια λεω ρωτούσε η Κοπελα εμενα δυο φορες με ρώτησε που εισαισταματα τον παπα
Εγω ρωτουσα ο τασος δεν απαντουσετην αληθεια λεω ρωτούσε η Κοπελα εμενα δυο φορες με ρώτησε που εισαι
εγω δεν γραφω στο viber prive ολα στο φωςΕγω ρωτουσα ο τασος δεν απαντουσε
(Χαχαχαχαχα)
Μαλλον εχει ξεχασει ο τασος οτι εχω και βαιμπερ ,πες τα κουμπαρε!!!!❤
❤εγω δεν γραφω στο viber prive ολα στο φως
Οριστε.. Να ενας ανθρωπος που εκτιμαει σωστα αυτο που ειμαι.. Σ'ευχαριστω πολυ καλε μου φιλε.. Τι εχεις να πεις τωρα αγαπητη Ελενα?Τα 2 καλυτερα κοριτσια. Μπραβο. Εχεις γουστο.
Πάλι λάθος απάντηση..αγαπημένη Έλενα πρέπει να πειςΟριστε.. Να ενας ανθρωπος που εκτιμαει σωστα αυτο που ειμαι.. Σ'ευχαριστω πολυ καλε μου φιλε.. Τι εχεις να πεις τωρα αγαπητη Ελενα?
Εχω να πω οτι εισαστε τα καλυτερα αγορια και να σας ευχαριστησω που με κανετε και γελαω !!!!!Οριστε.. Να ενας ανθρωπος που εκτιμαει σωστα αυτο που ειμαι.. Σ'ευχαριστω πολυ καλε μου φιλε.. Τι εχεις να πεις τωρα αγαπητη Ελενα?
Ναι κοριτσι μου, καταλαβαινω... Ποτε επιστρεφεις?Εχω να πω οτι εισαστε τα καλυτερα αγορια και να σας ευχαριστησω που με κανετε και γελαω !!!!!
Ο τασος μας σε πειραζει ειναι λιγο πειραχτηρι .....
( χα χα χα χα χα χα χα χα χα)
Εχω να πω οτι εισαστε τα καλυτερα αγορια και να σας ευχαριστησω που με κανετε και γελαω !!!!!
Ο τασος μας σε πειραζει ειναι λιγο πειραχτηρι .....
( χα χα χα χα χα χα χα χα χα)
????? Να επιστρεψει απο που ??? αφου εδω ειναι και θα ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ !!!!!!!!!!!Ναι κοριτσι μου, καταλαβαινω... Ποτε επιστρεφεις?
Καλημέρα !!!Ναι κοριτσι μου, καταλαβαινω... Ποτε επιστρεφεις?
Καλημερα. Με το καλο να γυρισεις κοριτσακι.Καλημέρα !!!
Την αλλη εβδομαδα επιστρεφω εκτος απροοπτου ........❤
Ξεκινήσατε τα μπάνια στη Λεβεντογέννα;;; ή δε σας αφήνει η σκόνη από τη Σαχάρα;;;Καλημέρα !!!
Την αλλη εβδομαδα επιστρεφω εκτος απροοπτου ........❤
Δεν εχω κανει μπανακι ,γιατι εχει ερθει ο κοκκινος στρατοςΞεκινήσατε τα μπάνια στη Λεβεντογέννα;;; ή δε σας αφήνει η σκόνη από τη Σαχάρα;;;
και στην ουκρανια ποιος πολεμαειΔεν εχω κανει μπανακι ,γιατι εχει ερθει ο κοκκινος στρατος
Οσο λειπω θέλω να είσαστε φρονιμα αγόρια !!!Καλημερα. Με το καλο να γυρισεις κοριτσακι.