Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 108.982
Αν αναλυσουμε την λεξηΠολυ σωστα!!
Τεραστια αποθεματα υπομονης και αγαπης μαντευω οτι θα πρεπει να υπαρχουν για να φερει στη ζωη και να μεγαλωσει το παιδι η τα παιδια της μια γυναικα..
Φανταζομαι επισης οτι παιζει σημαντικο ρολο η προσωπικοτητα και ο χαρακτηρας της μητερας.
Υπαρχουν γυναικες που κανουν οικογενειες και παιδια απο μοδα, για να ειναι κοινωνικα αποδεκτες και να αισθανονται καταξιωμενες, σε σχεση κιολας με την επαγγελματικη ανελιξη και καταξιωση, υπαρχει η κατηγορια που γινονται μητερες υπο το βαρος αυτης ακριβως της πιεσης που επιβαλει ο κοινωνικος περιγυρος και πολλα αλλα που δεν θελω τωρα να αναφερω για να μην χαλασω την οποια διαθεση και εχει και ομορφη μερα εκει εξω σημερα.. ΧΑΧΑ!!
Ελπιζω οτι εκει που βρισκεσαι να ειναι επισης μια ομορφη ημερα, την οποια σου ευχομαι ολοψυχα να την απολαυσεις με αγαπημενα προσωπα, και εχει κιολας ανοιχτα μαγαζια με εκπτωσεις!! ΧΑΧΑ!!
Σου στελνω και εγω τα φιλια μου για συντροφια..
ΜΗΤΕΡΑ θα πρεπει να γραφω ωρες
( χα χα χα χα χα )
Ούτε είναι όλες οι μάνες ίδιες υπάρχουν πολλων ειδών αλλα ειπαμε θα πρεπει να μιλαμε ώρες!!!
Εδω που είμαι έχει πολυ όμορφη μερα που την τίμησα πρωι πρωι με μια βολτα στην φυση .......
( χα χα χα χα χα χα )