TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αν ειναι να σκαψω πολυ βαθος παω στο κουβειτ να βγαλω πετρελαιοΚατά βάθος είμαι καλός ανθρωπος(νομιζω)
αν ειναι να σκαψω πολυ βαθος παω στο κουβειτ να βγαλω πετρελαιοΚατά βάθος είμαι καλός ανθρωπος(νομιζω)
Όσο είμαι εγώ δίπλα σου μην φοβάσε κανέναν !!!!!!!Κατά βάθος είμαι καλός ανθρωπος(νομιζω)
Μπα εκεί είναι επιφανειακά τα κοιτάσματα, σκαβαμε για αγωγούς και στα 6.0μ βγήκε πετρελαιο!αν ειναι να σκαψω πολυ βαθος παω στο κουβειτ να βγαλω πετρελαιο
δεν μου απαντησες ομως κανα καλο τραβελι εχεις... η θα πεις και εδω τις γνωστες ξουριεςΟ Τάσος είναι κάτι σαν τον Καλαχαν στις ανεξάρτητες. Νόμος και τάξη. Έντονη προσωπικότητα.
@Ελενα110 δροσερες καλησπέρες. Έτσι να ζηλέψει ο Τάσος :-)
Μονο αυτο????Ναι !!! και αυτο ειναι το μεγαλο σου προτερημα - χαρισμα - δυναμη !!!!!!!!!!!!
Ελενα πρόσεχε τον αυτόν,θα έρθει με audi cabrio και θα σε παει για ολονύχτιο σε suite πενταστερου!Ο Τάσος είναι κάτι σαν τον Καλαχαν στις ανεξάρτητες. Νόμος και τάξη. Έντονη προσωπικότητα.
@Ελενα110 δροσερες καλησπέρες. Έτσι να ζηλέψει ο Τάσος :-)
και εγω με το f35 παω στα ραντεβου και μετα της παω και τσαρκαΕλενα πρόσεχε τον αυτόν,θα έρθει με audi cabrio και θα σε παει για ολονύχτιο σε suite πενταστερου!
Αν καταγράψουμε όλα τα χαρίσματα σου,δεν φτάνουν 10 σελίδες!Μονο αυτο????
Δεν εχω αλλα χαρισματα????
Δεν τον ξέρω τον ΚΥΡΙΟ !!!!!!Ελενα πρόσεχε τον αυτόν,θα έρθει με audi cabrio και θα σε παει για ολονύχτιο σε suite πενταστερου!
Πως καταφέρνεις πάντα να μου φτιάχνεις την διάθεση ,είναι απίστευτο!!!!Αν καταγράψουμε όλα τα χαρίσματα σου,δεν φτάνουν 10 σελίδες!
Ούτε εγώ,από περιγραφές ότι έχω μάθει!Δεν τον ξέρω τον ΚΥΡΙΟ !!!!!!
Το ξαναείπα, μόνο τα καλύτερα για εσένα!Πως καταφέρνεις πάντα να μου φτιάχνεις την διάθεση ,είναι απίστευτο!!!!
Δεν τον ξέρω τον ΚΥΡΙΟ !!!!!!
Τότε ας παντρευτούμαι !!!Το ξαναείπα, μόνο τα καλύτερα για εσένα!
Εγω ειπα για ψυχικα και πνευματικα σου χαρισματα , τωρα για τα αλλα τα πονηρα που υπαινισσεσαι θα πρεπει να να γραψω ολοκληρο σεντονι γιατι ειναι πολλα και ποικιλα !!!!!!!!!!Μονο αυτο????
Δεν εχω αλλα χαρισματα????
Εγω πονηρή????Εγω ειπα για ψυχικα και πνευματικα σου χαρισματα , τωρα για τα αλλα τα πονηρα που υπαινισσεσαι θα πρεπει να να γραψω ολοκληρο σεντονι γιατι ειναι πολλα και ποικιλα !!!!!!!!!!
Ο πιο καλος συνδυασμος , και πονηρη και αθωα ,αυτο εινα το τελειο μπραβο σου !!!!!!!!!!!!!Εγω πονηρή????
Μία αθώα ύπαρξη είμαι !!!!!!
Δύο σε ένα !!!Ο πιο καλος συνδυασμος , και πονηρη και αθωα ,αυτο εινα το τελειο μπραβο σου !!!!!!!!!!!!!
Αρα καλα το ειπα το μπραβο !!!!Δύο σε ένα !!!