Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.988
Ο τάσος μόνο κακος δεν ειναι ,απλά οπου βλεπει αδικία επεμβαίνει !!!!Μα βλεπεις τι κακος ανθρωπος ειναι? Μην δει ανθρωπο να προκοβει..
Ο τάσος μόνο κακος δεν ειναι ,απλά οπου βλεπει αδικία επεμβαίνει !!!!Μα βλεπεις τι κακος ανθρωπος ειναι? Μην δει ανθρωπο να προκοβει..
Και που εκανα εγω αδικια δηλαδη? Εγω, που σου στελνω παντα την αγαπη μου?..Ο τάσος μόνο κακος δεν ειναι ,απλά οπου βλεπει αδικία επεμβαίνει !!!!
Την αγαπη σου ομως την στελνεις και σε αλλες κοπελες ....Και που εκανα εγω αδικια δηλαδη? Εγω, που σου στελνω παντα την αγαπη μου?..
παιχτη σημερα παραδιδω δωρεαν μαθηματα παρε ματιΚαι που εκανα εγω αδικια δηλαδη? Εγω, που σου στελνω παντα την αγαπη μου?..
Την αγαπη σου ομως την στελνεις και σε αλλες κοπελες ....
( χα χα χα χα χα χα )
Με εκανες και γελασα πρωι πρωι να εισαι καλα !!
τα σεβη μου κυρια μουΜε εκανες και γελασα πρωι πρωι να εισαι καλα !!
Ευχαριστω για το τραγουδι
Περιμενε πρωτα να με γνωρισεις και εμενα, και μετα θα μας πεις...Συγνωμη αλλα τον τασο τον ακουω
Τον ξερω πολυ καιρο ενω εσενα οχι
παιχτη παιχτη δεν μαθαινεις γρηγορα και σε βλεπω μεταξεταστεο τον σεπτεμβρη και οχι τιποτα αλλο μην εισαι σαν κατι στουρναρια που εχουν μεινει 10 χρονια στην ιδια ταξη και το μονο που πηδανε ειναι την χειρα με τα 5 ορφαναΠ
Περιμενε πρωτα να με γνωρισεις και εμενα, και μετα θα μας πεις...
Μονο σε εσενα και στην Τζο, το ορκιζομαι... χαχαχαχαΤην αγαπη σου ομως την στελνεις και σε αλλες κοπελες ....
( χα χα χα χα χα χα )
εισαι και μαρτυριαρης ατιμοΜονο σε εσενα και στην Τζο, το ορκιζομαι... χαχαχαχα
Ωραια !!!πες στην τζο αυριο να μονομαχησουμε για τα ματια σου ΜΟΝΟ !!!!!Μονο σε εσενα και στην Τζο, το ορκιζομαι... χαχαχαχα
Τα 2 καλυτερα κοριτσια. Μπραβο. Εχεις γουστο.Μονο σε εσενα και στην Τζο, το ορκιζομαι... χαχαχαχα
Εσυ τασο δεν νομιζω να αφιερωνεις και σε αλλες κοπελες τραγουδια???εισαι και μαρτυριαρης ατιμο
εγω ξερεις οχιΕσυ τασο δεν νομιζω να αφιερωνεις και σε αλλες κοπελες τραγουδια???
Αλλες πληροφοριες εχω ....εγω ξερεις οχι
Τα καλυτερα μόνο αξίζουν σε μια ΚΥΡΙΑ!Σε ευχαριστω !!!
Εγω τωρα τι να πω για εσενα ??
Ειμαι τυχερη που γνωρισα εναν κυριο με το Κ ....κεφαλαιο !!!❤
ποιος ειναι ο ρουφιανοςΑλλες πληροφοριες εχω ....
Τι θα κανεις και δεν θα το μαθω???ποιος ειναι ο ρουφιανος
ναι σωστα ξεχασα οτι εχω πολλες αγαπες..περιμενουν να στριψω στην γωνια να με καρφωσουνΤι θα κανεις και δεν θα το μαθω???
Χα χα χα χα χα χα