Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.113
- Πόντοι
- 11.146
....ακυρο το θαυμα!!!!!ποιο ενωεισ θαυμα
....ακυρο το θαυμα!!!!!ποιο ενωεισ θαυμα
ααα τωρα καταλαβα οκ.συγγνωμη δεν το πιασα απ την αρχη.ενωειται θαυμα.....ακυρο το θαυμα!!!!!
Καλησπερα μαθητρια μου.Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εγώ ονομάζω "Ήρεμη Δύναμη"..
Δεν έχουν να πούν πολλά..ξέρεις όμως πως οτι πούν είναι αληθινό..
Δεν τάζουν πολλά..αλλά ξέρεις οτι θα παλέψουν για το καλύτερο..Όταν πονάς..έχουν ένα Σ'αγαπώ" για σένα.. ..τόσο ψυθιριστό..που όμως ακούγεται μέχρι τα βάθη της ψυχής..Μετά από όλα αυτά..τι να συγκριθεί μαζί τους??
Καλησπέρα κοριτσάρα μου!!!!Καλημερα αγορια μου !
τρελενεις κοσμο!!!!!!!
Μερες γιορτνες ερχονται !....θαυμα, θαυμα!!!!
ααα τωρα καταλαβα οκ.συγγνωμη δεν το πιασα απ την αρχη.ενωειται θαυμα.
...ναι αλλα δεν κρατησε κ πολυ ομως, στο επομενο ποστ το γαμησε παλιΜερες γιορτνες ερχονται !
Θα γινουν και θαυματα !
Αν εισαι μονη σου και η ρογα ειναι καγκελο.....τρομαζω στην σκεψη τι θα γινει οταν γυρισεις Αθηνα.
Θα το βάλω και το χεράκι.. και το "κάγκελο"..Αν εισαι μονη σου και η ρογα ειναι καγκελο.....τρομαζω στην σκεψη τι θα γινει οταν γυρισεις Αθηνα.
Ο Θεος να βαλει το χερακι του.
Βαρατε με και ας κλαιω εισαι.Θα το βάλω και το χεράκι.. και το "κάγκελο"..
.....αφου δεν με θελει !Βαρατε με και ας κλαιω εισαι.
Με το νυφικο θα σε περιμενει.
Άμα είναι στα πλσίσια του role play ας το φορέσει για τη φάσηΒαρατε με και ας κλαιω εισαι.
Με το νυφικο θα σε περιμενει.
Τα έχουμε πει αυτά.. το λιμανάκι είναι μόνο για περιπέτεια και καλοπέραση.....αφου δεν με θελει !
Με το ζορι γαμος δεν γινετε !
Καταλαβα !Τα έχουμε πει αυτά.. το λιμανάκι είναι μόνο για περιπέτεια και καλοπέραση
Νόστιμη την έφτιαξα;Καταλαβα !
Σε ευχαριστω για την χυλοπιτα
Μπορει να στο φερει ο Αγιος Βασιλης εσενα ετοιμο. Αν ησουν καλο κοριτσι βεβαια......αφου δεν με θελει !
Με το ζορι γαμος δεν γινετε !
.....εγω και η κατερινα καινουριου οι 2 γεροντοκορεςΜπορει να στο φερει ο Αγιος Βασιλης εσενα ετοιμο. Αν ησουν καλο κοριτσι βεβαια.