Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.750
- Πόντοι
- 5.956
Γινονται και θαυματα....εδω ο Πετροσαλανι εκανε το 100 %. Τα εγραψε ολα σωστα...............εγω και η κατερινα καινουριου οι 2 γεροντοκορες
Γινονται και θαυματα....εδω ο Πετροσαλανι εκανε το 100 %. Τα εγραψε ολα σωστα...............εγω και η κατερινα καινουριου οι 2 γεροντοκορες
......το πρωι ακουγα τα ζωδια στην τι βι !Γινονται και θαυματα....εδω ο Πετροσαλανι εκανε το 100 %. Τα εγραψε ολα σωστα..........
Τι τον θελεις το γαμο μικρο κοριτσι.....ζησε την ζωη σου. Μην χαραμισεις τα νιατα σου για κανεναν. ..........το πρωι ακουγα τα ζωδια στην τι βι !
Λοιπον για εμενα ειπε :
Μεγαλη επιτυχια στα επαγγελματικα και ενας μεγαλος ερωτας θα ερθει !
Για γαμο δυστυχως δεν ειπε
Χαχαχαχα...Τι τον θελεις το γαμο μικρο κοριτσι.....ζησε την ζωη σου. Μην χαραμισεις τα νιατα σου για κανεναν. ....
Χαχαχαχα...
Να εισαι καλα με εκανες και γελασα !
Μια παροιμια λεει :
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφού !
Αυτα τα λαθη γινονται μια φορα !
Εγω που λατρευω την ανεξαρτησια μου δυσκολα πολυ δυσκολα θα ξαναδεσμευομουν !
Αφου καταφερα και σου εφτιαξα το κεφι βραδιατικα θα σου πω το εξης.......Χαχαχαχα...
Να εισαι καλα με εκανες και γελασα !
Μια παροιμια λεει :
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφού !
Αυτα τα λαθη γινονται μια φορα !
Εγω που λατρευω την ανεξαρτησια μου δυσκολα πολυ δυσκολα θα ξαναδεσμευομουν !
Γινονται και θαυματα....εδω ο Πετροσαλανι εκανε το 100 %. Τα εγραψε ολα σωστα..........προσπαθω
βελτιονωμαι δασκαλε προσπαθωΓινονται και θαυματα....εδω ο Πετροσαλανι εκανε το 100 %. Τα εγραψε ολα σωστα..........
Νόστιμη την έφτιαξα;
Άσε ρε τα δικά σου ρε τρελοκομείο
το καλυτερο που εχεις να βαλεις ειναι λεφτα στην ακρη γιαα την δεξιωση του γαμουΘα το βάλω και το χεράκι.. και το "κάγκελο"..
βελτιονωμαι δασκαλε προσπαθω
Μου γράφεις ώρες ώρες κάτι άγνωστες λέξεις κι εσύ..το καλυτερο που εχεις να βαλεις ειναι λεφτα στην ακρη γιαα την δεξιωση του γαμου
καλημερα αλανι μου.επησεισ και ενωειται με υγεια πρωτα και πανω απ ολα.Καλημέρα Έλενα και σε όσους και όσες παρακολουθούν το νήμα.
Εύχομαι να είστε καλά και με το καλό να έρθουν οι γιορτές, υγεία πάνω από όλα!!
Καλησπερα αγαπουλαΚαλημέρα Έλενα και σε όσους και όσες παρακολουθούν το νήμα.
Εύχομαι να είστε καλά και με το καλό να έρθουν οι γιορτές, υγεία πάνω από όλα!!
Καλησπερα αγαπουλα
καλημερα αλανι μου.επησεισ και ενωειται με υγεια πρωτα και πανω απ ολα.