Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 19.607
- Πόντοι
- 2.256
Αυτός ο σκύλος είναι κυριολεκτικά "με την ψυχή στο στόμα ".....!!!!
Αυτός είναι ο ίδιος μόλις κατάλαβε τι μαλακια έκανε....![]()
![]()
Με αυτά που βλέπει εδώ
![]()
Μμμμμ αγαπημένα!!!Πού τα στελλλλλνω ????
Πω ρε πούστη γαμήθηκες με τις πατούσεςΠατουσάκια
Απο κάτω πλευρά ;
Aπο κάτω πλευρά..Πω ρε πούστη γαμήθηκες με τις πατούσες
![]()
Πω ρε πούστη γαμήθηκες με τις πατούσες
![]()
Αυτός θέλει να βάλω τις γαλότσες που έχω για δουλειές στο κτήμα για κανένα 3ωρο και μετά να τον βάλω να πραγματοποιήσει την ανωμαλία του και να γλειψει τις πατούσες μου, να λιποθυμήσει να πάει στο διαολο να ησυχάσουμε μια και καλή...Πω ρε πούστη γαμήθηκες με τις πατούσες
![]()
Τι ακριβώς έχετε κάνει στον Πανουλη και έχει άγριες διαθέσεις. ;;;ρε τι παθαμε!!!!!!!!Ladyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Λαίδη..Τι ακριβώς έχετε κάνει στον Πανουλη και έχει άγριες διαθέσεις. ;;;![]()
Τοίχο τοίχο να πηγαίνεις αγάπη όταν βρεθείτεΤι ακριβώς έχετε κάνει στον Πανουλη και έχει άγριες διαθέσεις. ;;;![]()
του εχω πει τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!! γιατι τα αξιζεις!!!!!!!!! εισαι μουναρα εχεις κωλαρα τα παιρνεις στο στομα φιλας υπεροχα η πιπα σου ανασταινει νεκρους και τα πατουσακια ειναι σε αλλο επιπεδο!!!!!!!!Τι ακριβώς έχετε κάνει στον Πανουλη και έχει άγριες διαθέσεις. ;;;![]()
του εχω πει τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!! γιατι τα αξιζεις!!!!!!!!! εισαι μουναρα εχεις κωλαρα τα παιρνεις στο στομα φιλας υπεροχα η πιπα σου ανασταινει νεκρους και τα πατουσακια ειναι σε αλλο επιπεδο!!!!!!!!
Και λίγα λες. Η κοπέλα είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!! Έχει όλο το full pack και βγάζει μια αστείρευτη καύλα δίνοντάς σου τη δυνατότητα να την σκίσεις από όποια τρύπα θες. Και το καλό είναι ότι το γουστάρει και η ίδια. Ακόμη θυμάμαι τη συνάντησή μας!!!! Όχι απλά σε άλλο επίπεδο αλλά από άλλον πλανήτη!!!του εχω πει τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!! γιατι τα αξιζεις!!!!!!!!! εισαι μουναρα εχεις κωλαρα τα παιρνεις στο στομα φιλας υπεροχα η πιπα σου ανασταινει νεκρους και τα πατουσακια ειναι σε αλλο επιπεδο!!!!!!!!