Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.139
- Πόντοι
- 11.146
.....ααααα γεια σου!!!!
ΥΓ. βεβαια μπορεις κ καλυτερα!!!!!
.....ααααα γεια σου!!!!
......δεν διαφωνω !.....ααααα γεια σου!!!!
ΥΓ. βεβαια μπορεις κ καλυτερα!!!!!
....αν "αυθορμητα" σηκωνες κ το μπλουζακι, τοτε να εβλεπες "αυθορμητο" πανηγυρι εδω μεσα!!!!......δεν διαφωνω !
Επινα τον καφε μου χαλαρα και εβγαλα μια φωτο !
Ετσι αυθορμητα
Ελενάκι σου εύχομαι να έχεις τα ποιο γλυκά Χριστούγεννα με πολύ υγεία και χαρά και εάν έρθεις Αθήνα θα ομορφηνουνε και τα δικά μας Χριστούγεννα
Καλες γιορτες με υγεια ευχομαι σε ολους μεσα απο την καρδια μου !Ελενάκι σου εύχομαι να έχεις τα ποιο γλυκά Χριστούγεννα με πολύ υγεία και χαρά και εάν έρθεις Αθήνα θα ομορφηνουνε και τα δικά μας Χριστούγεννα
Μάλλον θα ήταν αυτή που μετά έλεγε Αντώνη αγάπη μου έλα πάρεμε από εδώ........ημουν μια φορα σε ραντεβου !
Το ζευγαρι στο διπλανο δωματιο επι 2 ωρες ελεγε αυτη ;
Τι μου κανεις αντωνη ?
Τι μου κανεις αντωνη ?
.....απο αλλο δωματιο καποιος λεει ;
Ρε μ..........α πες της τι της κανεις να ησυχασουμε και εμεις .....χαχαχαχαχαχα!
....ο γειτονας μου να δεις γλεντια που θα εκανε !....αν "αυθορμητα" σηκωνες κ το μπλουζακι, τοτε να εβλεπες "αυθορμητο" πανηγυρι εδω μεσα!!!!
....μηπως να εκλεινες τα ποδια?!?!?!?!....ο γειτονας μου να δεις γλεντια που θα εκανε !
Χαχαχαχαχα!
Πινω χαλαρα τον καφε μου και ολο προς το σπιτι μου κοιταει !
Σκεψου να εβγαζα και την μπλουζα μου
.....εκεινη την μερα δεν θα την ξεχασω !Μάλλον θα ήταν αυτή που μετά έλεγε Αντώνη αγάπη μου έλα πάρεμε από εδώ..
Έχω ακούσει καλύτερη ατάκα σε ξενοδοχείο Πρίαμος. Από το διπλανό δωμάτιο την ώρα που κάνανε άγριο σεξ η γυναίκα φωνάζει δυνατά ΣΚΊΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ........εκεινη την μερα δεν θα την ξεχασω !
Κλαιγαμε απο τα γελια !.
Φωναζε τοσο δυνατα που δεν μπορουσαμε να συγκεντρωθουμε
Σαν το "χυσε στρατηγέ μου"δεν υπάρχει!!!Έχω ακούσει καλύτερη ατάκα σε ξενοδοχείο Πρίαμος. Από το διπλανό δωμάτιο την ώρα που κάνανε άγριο σεξ η γυναίκα φωνάζει δυνατά ΣΚΊΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ...
Αρκούσε μόνο ένα τμήμα της φωτογραφίας!
....παντως η χειροτερη ατακα πρεπει να ειναι "μπηκες???"Έχω ακούσει καλύτερη ατάκα σε ξενοδοχείο Πρίαμος. Από το διπλανό δωμάτιο την ώρα που κάνανε άγριο σεξ η γυναίκα φωνάζει δυνατά ΣΚΊΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ...
Έχω ακούσει καλύτερη ατάκα σε ξενοδοχείο Πρίαμος. Από το διπλανό δωμάτιο την ώρα που κάνανε άγριο σεξ η γυναίκα φωνάζει δυνατά ΣΚΊΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ. Μετά από λίγο σκεφτόμουνα αν ήτανε με τον άντρα της και της ξέφυγε ή με τον γκόμενο και του δήλωνε ότι τον κερατώνει και αυτόν......εκεινη την μερα δεν θα την ξεχασω !
Κλαιγαμε απο τα γελια !.
Φωναζε τοσο δυνατα που δεν μπορουσαμε να συγκεντρωθουμε
Και το Σκίσεμε να αλλάξω Ράφτη..Σαν το "χυσε στρατηγέ μου"δεν υπάρχει!!!
Ετσι ...ετσι να μας αφηνεις να προσπαθουμε να μαντεψουμε.......ο γειτονας μου να δεις γλεντια που θα εκανε !
Χαχαχαχαχα!
Πινω χαλαρα τον καφε μου και ολο προς το σπιτι μου κοιταει !
Σκεψου να εβγαζα και την μπλουζα μου
Πολυσυλλεκτικη η κυρια!Έχω ακούσει καλύτερη ατάκα σε ξενοδοχείο Πρίαμος. Από το διπλανό δωμάτιο την ώρα που κάνανε άγριο σεξ η γυναίκα φωνάζει δυνατά ΣΚΊΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ...
καλησπερα ομορφια μου.πανεμορφη
....θαυμα, θαυμα!!!!καλησπερα ομορφια μου.πανεμορφη
ποιο ενωεισ θαυμα....θαυμα, θαυμα!!!!