Η πιο ιερή στιγμή είναι εκείνη που σβήνεις τα φώτα και λες καληνύχτα.Εκεί που μένεις μόνος/η σου με τις σκέψεις σου.Εκεί που κάνεις τον λογαριασμό σου.Τι κέρδισες και τι έχασες.Εκεί που το δάκρυ κυλάει αργά και καυτό.Εκεί που οι πληγές της ψυχής σου αρχίζουν και αιμοραγούν.Εκεί που φεύγει το πέπλο της υπομονής και προβάλουν τα θέλω.Εκεί που η καρδιά κάνει μικρές παύσεις για να σου θυμίσει την ύπαρξη της.Πόσο καρτερικά περιμένεις κάθε βράδυ να πείς αυτή την καληνύχτα.Να απαγκιστρωθείς από όλους και να χωθείς στούς απόκρυφους λογισμούς σου.Εκεί που η σιωπή ουρλιάζει.Δηλητήριο η ανάμειξη απο την αλμύρα στο δάκρυ με την πίκρα στην ψυχή σου.Όσα δεν τολμάς να ξεστομίσεις τώρα προβάλλουν σαν εφιάλτες.Πώς να βρείς την δύναμη.Πως να διαχειριστείς όλο αυτό τον πόνο.Θέλεις μα είναι πάνω απο τις δυνάμεις σου.Δεν θέλεις να ξεβολευτείς απο αυτή την ιερή στιγμή της μοναξιάς.Ξέρεις πως βαδίζεις στην οδό τηςαυτοκαταστροφής μα νιώθεις ανίκανος/η να αντιδράσεις.Εχεις την δύναμη μάτια μου.Αρκεί να φωνάξεις ένα γαμώτο.Ένα φτάνει.Να βγείς στο μπαλκόνι και να κοιτάξεις το φεγγάρι.Είναι εκεί για να σου πει πως κάνε κουράγιο σε λίγο θα έρθει η αυγή.Φωτεινή και λαμπερή.Πήγαινε να ξεκουραστείς μάτια μου και το πρωί πες απλά μια καλημέρα.Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου και θα την ζήσω όπως θέλω.Τέρμα τα χατήρια.Απο δω και πέρα θα ζήσω τα όνειρα μου.Θα κάνω τα λάθη που θέλω και όχι αυτά που μου επιβάλλουν.Θα χαμογελάω.Θα χορεύω.Θα τραγουδάω.Θα διασκεδάζω.Γιατί ρε συ μια φορά ζω.
Έτσι ακριβώς!
Ζήσε όπως γουστάρεις κουκλαρα!
Και να χαμογελάς,σου πάει γιατί γελάς μέσα από την καρδιά σου!
Να χορεύεις, γιατί χορεύεις τόσο σισθησιακα!
Και κυρίως να διασκεδαζεις,μόνο με αυτούς που μιλάνε στην καρδιά σου!