dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 38.569
- Πόντοι
- 22.936
Γαμιόλα και εσύΣπάστε ότι έχετε στα wc σας...

Γαμιόλα και εσύΣπάστε ότι έχετε στα wc σας...
Για το μεροκάματο ρε μαν.... Πως θα βλέπουμε τα κορίτσια μετά???Γαμιόλα και εσύ![]()
Εσύ μη γελάς καυλοράπανοΠαλιοπραμαα χαχαχχααχαχαχαχχααχχα
Όλα για το μεροκάματοΓια το μεροκάματο ρε μαν.... Πως θα βλέπουμε τα κορίτσια μετά???![]()
Εσύ μη γελάς καυλοράπανο![]()
Θα τιμωρηθείς![]()
Μάθε και κάτι άλλο - άσχετα αν δεν έδωσες πάσα: 50Є και πολλά είναι (για τις μανταμίτσες εδώ κάτω).Ε πάρτα και εσύ παλιόπραμα
Τι ξέρει αυτός @Lady Alexia??Όχι σφήνες πάλι! Θα σου πάρει το δίπλωμα η τροχαία, τώρα που το μαχαίρι θα φτάσει κόκκαλο!
Όλοι το ξέρουν! Μας έχει καλομάθει!Τι ξέρει αυτός @Lady Alexia??
Αν δηλαδή αυτός είναι ένας απλό μεζές το κυρίως μενού τι θα΄ναι;Ξέρεις ότι μπορώ πολύ καλύτερα,ηταν μεζεδάκι το κυρίως..μετά.!!
Πω πω ζημιά...... Εναν υδραυλικό βρε παιδιά ξέρει κανένας??????????????????Πω ρε πούστηηηη
Ε πάρτα και εσύ παλιόπραμα
![]()
![]()
![]()
Με τα κατάλληλα εργαλεία, ενδυμασία κλπ!!!Πω πω ζημιά...... Εναν υδραυλικό βρε παιδιά ξέρει κανένας??????????????????
Απο αυτούς που έρχονται άμεσα και στην ώρα τους!!!!
...αχθοφορος στην λαχαναγορα μαγκα μου?!?!Εσύ μη γελάς καυλοράπανο
Θα τιμωρηθείς![]()
Για να δούμε!!!! Τον βλ΄έπω να λουφάρει επιδεικτικά!!!!!Με τα κατάλληλα εργαλεία, ενδυμασία κλπ!!!
Ντυσου γρηγορα καλε κααι θααακρυωσεις!!!!!!!!...εχασα τα λολολογια μου παναθεμασε δεεμε λυπασαι??....Καλησπέρα![]()
![]()
εσυ βγαζεις μεροκαματο απο εδω μεσα ??? θα με προσλαβεις βοηθο???Για το μεροκάματο ρε μαν.... Πως θα βλέπουμε τα κορίτσια μετά???![]()
εγω τους λεω να τα σπανε και μετα παω και τα φτιαχνω!!!!!!!....εσυ βγαζεις μεροκαματο απο εδω μεσα ??? θα με προσλαβεις βοηθο???
ειδικα στο παληκαρι @dimigoall πρεπει να του κανεις ειδικη τιμη γιατι εχει πολλες και μεγαλες υποχρεωσεις να φερει σε περας στο κεντρο τις αθηνας....χωρια που ειστε την ιδια ομαδαεγω τους λεω να τα σπανε και μετα παω και τα φτιαχνω!!!!!!!....