πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.943
- Πόντοι
- 12.056
ελα μπαινεις αλλαγη στο τελευταιο δεκαλεπτο5 γυρους χαλαρο τζοκινγκ γυρω απο το μπιλ............
ελα μπαινεις αλλαγη στο τελευταιο δεκαλεπτο5 γυρους χαλαρο τζοκινγκ γυρω απο το μπιλ............
Δεν πειράζει άστους να τους σπάνε. Κλέφτες θα γίνουν οι υδραυλικοί;ααα οχι παλι νιπτηρες...! αυτα κανετε και μετα πρεπει να σας συνεφερω
Are you talk to me?καιρος για...ζεσταμα
Καλησπέρα lady αναμένουμε φώτοΚαλησπερα σε ολους
Καλη εβδομαδα με πολλαπλους οργασμους,καιρος για...ζεσταμα
Στείλε ρε μαν λέμε και έχουμε ξεμείνειAre you talk to me?
Η ξαδέλφη πάει τα ανίψια σχολείο να μάθουν γράμματα όπως ένας μπάρμπας τους χιλιάδες μίλια μακρυά
Ριμάηντ: δεν είμαι άσχετος σαν τον Αλ6 αλλά ομιλώ καναδική διάλεκτο, όπως τα μελαγχολικά κογιότ έξω από το Βανκούβερ
Έλα ντε!!!Δεν πειράζει άστους να τους σπάνε. Κλέφτες θα γίνουν οι υδραυλικοί;
Θα καθαρίσω το ματσάκι....ελα μπαινεις αλλαγη στο τελευταιο δεκαλεπτο
Είδες όμως απάντηση το καυλάκι; Θα μας συνεφέρει εκείνη!!!Έλα ντε!!!
Παίδαρος!!!Είδες όμως απάντηση το καυλάκι; Θα μας συνεφέρει εκείνη!!!
Καυλοπαίδαρος για να είμαστε to the point!!!Παίδαρος!!!
Όταν δίνεται η ευκαιρία λέω ορισμένα πράγματα, τώρα τα πιστεύεις/ετε ή όχι διόλου με απασχολεί...Στείλε ρε μαν λέμε και έχουμε ξεμείνει
Lady........ Ευχαριστούμε
Ξέρεις ότι μπορώ πολύ καλύτερα,ηταν μεζεδάκι το κυρίως..μετά.!!Lady........ Ευχαριστούμε
Αν ξέρω λέει?????Ξέρεις ότι μπορώ πολύ καλύτερα,ηταν μεζεδάκι το κυρίως..μετά.!!
Αρχίζει να φαίνεται φώς
Όλοι το ξέρουμε και μπορώ να πω οτι απέχεις ακόμα πολύ απο το ταβάνι σου....Ξέρεις ότι μπορώ πολύ καλύτερα,ηταν μεζεδάκι το κυρίως..μετά.!!
I will continue with great pleasure!Όλοι το ξέρουμε και μπορώ να πω οτι απέχεις ακόμα πολύ απο το ταβάνι σου....
keep going
Να σου στείλω κάρτα με τα στοιχεία μου???Πω ρε πούστηηηη
Ε πάρτα και εσύ παλιόπραμα
Παλιοπραμαα χαχαχχααχαχαχαχχααχχαΝα σου στείλω κάρτα με τα στοιχεία μου???