Σας χαιρετώ από εξωτερικό με το πρώτο μου μήνυμα au bordel!) Παρότι πέντε χρόνια μέλος είχα μπει μόνο 7 - 8 φορές στο Forum. Και αυτό όποτε κατέβαινα στην πατρίδα για κριτικές κορασίδων. Μια εβδομάδα πριν όμως ανακάλυψα αυτό το νήμα. Και το παρακολουθώ συχνά εδώ πάνω στα κρύα, με την Έλενα φυσικά να με... ζεσταίνει ... ( γειά σου Έλενα ταυτόχρονα περνώντας όμορφα με τον... (θα έλεγα) ελληνικό χαρακτήρα αρκετών μηνυμάτων, που μου έχει ομολογουμένως λείψει.
Τες πα... Αυτά μου δημιούργησαν έμπνευση και σκέφτηκα να γράψω ένα promo ποιηματάκι για την Έλενα στους κατοίκους του εξωτερικού που επισκεύτονται την Ελλάδα. (Έλενα, φυσικά και δεν πλησιάζει καθόλου τις καλλιτεχνικές δυνατότητες σου (παρότι μειώνεται και το ίδιο από μόνο του προσπαθώντας να πάρει ένα χιουμοριστικού/vulgaire/σεξουαλικού χαρακτήρα) αλλά είπαμε είναι promo...
Ξενιτιά χωρίς θέρμανση βρήκα
και το πέος μου κάγκελο είχα
μας ξεπάγωσες κάθαρμα πούτιν
μα στα τέτοια μας μέρα ετούτην
βρήκα Έλενας νήμα μεγάλο
και τον ζέστανα αν μη τι άλλο
όχι έκατον έξηντα έξι
σκέψου έκατον τέσσερα κι' έξι
γιατί μ'Ελενα εκατόν δέκα....
(τώρα εδώ έψαχνα έναν στίχο που να πλησιάζει τον ερωτισμό και την θηλυκότητα σου, αλλά δυστυχώς δεν μου βγήκε κανένας σε αυτό το επίπεδο... Οπότε το αφήνω προς το παρών ανοιχτό. Ίσως όμως να ήθελες να το τελεώσεις εσύ;
Αλλιώς εύχομαι να επισκευτώ σύντομα την Αθήνα και να τελειώσουμε ο ένας τον άλλον... (Ξέρω όνειρα θερινής νυχτός... αλλά η φαντασία υπάρχει για να μας εμπνέει...)
Παρόλα αυτά πολύ θα ήθελα να σε επισκευτώ όταν ξανακατέβω Αθήνα! Κλείνω χαιρετώντας σε όπως και όλους τους Βετεράνους του νήματος!
Τες πα... Αυτά μου δημιούργησαν έμπνευση και σκέφτηκα να γράψω ένα promo ποιηματάκι για την Έλενα στους κατοίκους του εξωτερικού που επισκεύτονται την Ελλάδα. (Έλενα, φυσικά και δεν πλησιάζει καθόλου τις καλλιτεχνικές δυνατότητες σου (παρότι μειώνεται και το ίδιο από μόνο του προσπαθώντας να πάρει ένα χιουμοριστικού/vulgaire/σεξουαλικού χαρακτήρα) αλλά είπαμε είναι promo...
Ξενιτιά χωρίς θέρμανση βρήκα
και το πέος μου κάγκελο είχα
μας ξεπάγωσες κάθαρμα πούτιν
μα στα τέτοια μας μέρα ετούτην
βρήκα Έλενας νήμα μεγάλο
και τον ζέστανα αν μη τι άλλο
όχι έκατον έξηντα έξι
σκέψου έκατον τέσσερα κι' έξι
γιατί μ'Ελενα εκατόν δέκα....
(τώρα εδώ έψαχνα έναν στίχο που να πλησιάζει τον ερωτισμό και την θηλυκότητα σου, αλλά δυστυχώς δεν μου βγήκε κανένας σε αυτό το επίπεδο... Οπότε το αφήνω προς το παρών ανοιχτό. Ίσως όμως να ήθελες να το τελεώσεις εσύ;
Αλλιώς εύχομαι να επισκευτώ σύντομα την Αθήνα και να τελειώσουμε ο ένας τον άλλον... (Ξέρω όνειρα θερινής νυχτός... αλλά η φαντασία υπάρχει για να μας εμπνέει...)
Παρόλα αυτά πολύ θα ήθελα να σε επισκευτώ όταν ξανακατέβω Αθήνα! Κλείνω χαιρετώντας σε όπως και όλους τους Βετεράνους του νήματος!