πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.206
- Πόντοι
- 12.056
ο καθρεπτης η ο αστραχανΚαι θαυματουργος!
Όταν δει τις βυζαρες σου θα μεγαλώσει!
ο καθρεπτης η ο αστραχανΚαι θαυματουργος!
Και ο τριτος χαθηκε για πανταφαντασου ο ενας κερδισε το τζακ ποτ στο λοττο και ο αλλος στο μαρκοπουλο ταιζε τον αστραχαν
.....καθρεφτη καθρεφτακι μου ποια ειναι ή πιο ομορφη ???Και θαυματουργος!
μην με προκαλεις ....μην με προκαλεις.....καθρεφτη καθρεφτακι μου ποια ειναι ή πιο ομορφη ???
Παντως η πιο ΚΑΒΛΑ είσαι εσύ!.....καθρεφτη καθρεφτακι μου ποια ειναι ή πιο ομορφη ???
Και η ομορφοτερη ποια ειναι ???Παντως η πιο ΚΑΒΛΑ είσαι εσύ!
Αυτη που ρωταει....φυσικα.Και η ομορφοτερη ποια ειναι ???
Για πες.. εσυ ποια νομιζεις ?Και η ομορφοτερη ποια ειναι ???
Η γυναικα εχει μια μονο δυνατοτητα να ειναι ομορφη ενω εχει χιλιαδες δυνατοτητες να ειναι ελκυστικη !Για πες.. εσυ ποια νομιζεις ?
Αν με ρωταγες, θα σου ελεγα και εγω την γνωμη μου, αλλα...
Το ομορφο και ταυτοχρονα αληθινο.Η γυναικα εχει μια μονο δυνατοτητα να ειναι ομορφη ενω εχει χιλιαδες δυνατοτητες να ειναι ελκυστικη !
νανιιι εχεισ σχολειο αυριοντροπη μαφιοζος ανθρωπος να κανεις τετοια πραγματα
το 2ο εχει συμασια.το 2ο μετραει πολυ περησσοτερο,και ειμαι συγουροσ οτι το εχεισΗ γυναικα εχει μια μονο δυνατοτητα να ειναι ομορφη ενω εχει χιλιαδες δυνατοτητες να ειναι ελκυστικη !
Αύριο θα μας πάνε εκδρομή στην στάνη σου τσέλιγκανανιιι εχεισ σχολειο αυριο
α ρε αριστοκρατη τησ φαπασ ετσι και σπασει ο διαολοσ το ποδι του και μαθω απο ποιο κατσηκο χωρι εισαι ασχετα που εκει γενηθυκεσ και μενεισ,το ιντερ συτι μου ειπεσ θα κανω τον πυραυλο θα κανεισ εσυναι αλλα για εσενα που εισαι μικρο κοριτσι και δεν ξερεις απο τετοια πραγματτα δδεν κανει ...θα τον κατασχω για τον σωγαμπρο να τον βαλει στην στανη
καπα και γκλητσα μην ξεχασεισ να παρεισ μπρρρρ τσαπ τσαπΑύριο θα μας πάνε εκδρομή στην στάνη σου τσέλιγκα
Τσομπανακο η μητέρα μου ήταν από την Εύβοια και ο πατέρας μου έιχαι γεννηθεί στην Αθήνα....βλαχαουαα ρε αριστοκρατη τησ φαπασ ετσι και σπασει ο διαολοσ το ποδι του και μαθω απο ποιο κατσηκο χωρι εισαι ασχετα που εκει γενηθυκεσ και μενεισ,το ιντερ συτι μου ειπεσ θα κανω τον πυραυλο θα κανεισ εσυ
ε αρα κρατασ απο επαρχια,και οκ ο πατερασ σου ασ πουμε οτι γενηθυκε εκει.ο παππουσ σου απο πιο κατσικο χωρι εφυγε και ηρθε εκειΤσομπανακο η μητέρα μου ήταν από την Εύβοια και ο πατέρας μου έιχαι γεννηθεί στην Αθήνα....βλαχαουα
Πού είσαι χωριάτικο μένω στην Βάρκιζα και έχω και πισίνα που πλατσουριζω όχι γούρνα που πλατσουριζεις εσύ μαζί με τά γουρούνιαε αρα κρατασ απο επαρχια,και οκ ο πατερασ σου ασ πουμε οτι γενηθυκε εκει.ο παππουσ σου απο πιο κατσικο χωρι εφυγε και ηρθε εκει
ωναση τησ συμφορασ σε πολη μενω 25 χιλιαδων κατοικων στην πρεβεζα συγκεκρυμενα και ειμαι απο κωμοπολη 6 χιλιαδων κατοικων και εχω ερθει και αθηνα καποιεσ φορεσ.αρα μονο τσοπανο δεν με λεσ, αλλα οπωσ σου εχω ξανα πει δεν εχει συμασια που μενεισ αλλα τι ατομο εισαι.πολλοι που μενουν οχι εκει αλλα στο μαιαμι και ειναι μεσα στην χλυδη κι ομωσ ζωα γενηθυκανε μουλαρια θα πεθανουνε.οσο για την πισινα δεν τη ζυλεψα ποτε και να εισαι συγουροσ μια χαρα περναω και γω,και ουτε τοσο μπατιρησ που νομιζεισ ειμαι.μια χαρα εχω οσα μου χρειαζωντε για να περασω καλα στο εχω πει πολλεσ φορεσ.μαζι του δεν τα πυρε κανενασ μεγυστανα τησ κακιασ ωρααασ μπρρρΠού είσαι χωριάτικο μένω στην Βάρκιζα και έχω και πισίνα που πλατσουριζω όχι γούρνα που πλατσουριζεις εσύ μαζί με τά γουρούνια