Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.756
- Πόντοι
- 5.956
Αλλου το βαζει και εχει ταλεντο.....μαζι με την γλωσσα της...το χερι στην τσεπη μην την πεις να βαλει γιατι εχει καβουροφωλια
Αλλου το βαζει και εχει ταλεντο.....μαζι με την γλωσσα της...το χερι στην τσεπη μην την πεις να βαλει γιατι εχει καβουροφωλια
Η λεξη 《 ευτυχισμενη 》ειναι μεγαλη κουβεντα και αν την αναλυσω θα μας παρει πολυ χρονο !Θελω να ειναι η Ελενα ευτυχισμενη.
Καλημέρα ομορφιά μου!!!Να έχεις ενα υπέροχο σ/κ.Θετική σκέψη χρειάζεται πάνταΚαλημερα με θετικη σκεψη !
Λουλουδακι
αρχισες παλιΑλλου το βαζει και εχει ταλεντο.....μαζι με την γλωσσα της...
θελεις να σου πω μια αληθεια καθαρα και νετα...Η λεξη 《 ευτυχισμενη 》ειναι μεγαλη κουβεντα και αν την αναλυσω θα μας παρει πολυ χρονο !
Δεν ξερω αν καποιος ειναι ευτυχισμενος και εχει λυσει ολα τα προβλημματα του !
Καθε πρωι που ξυπναω κανω τον σταυρο μου και λεω μεσα μου 《 ολος ο κοσμος θεε μου ας εχει την υγεια του 》......
Οταν ημουν στην κλινικη ειδα πολυ πονο πολλα δακρια !
Υ..Γ...και εκει σκεφτηκα ουτε κακιες ουτε ανταγωνισμοι δεν εχουν σημασια !
Οσοι μου φερθηκαν ασχημα η με πληγωσαν καποτε τους συγχωρω δεν τους θελω στην ζωη μου πια..... αλλα κακια δεν τους κρατω !
Γιατι μονο οταν συγχωρεις εισαι πραγματικα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ μεσα σου !
.....αν προσεξες ειπα τους συγχωρω αλλα δεν τους θελω στην ζωη μου πια !θελεις να σου πω μια αληθεια καθαρα και νετα...
ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ
επειδη κοριτσι ειμαι πιο μεγαλος απο εμενα θα σου πω μονο μακρυα μπορεις να τους εχεις ...αν ηθελες -μπορουσες πιστεψε με θα τους παταγες κατω σαν σκουληκια.....αν προσεξες ειπα τους συγχωρω αλλα δεν τους θελω στην ζωη μου πια !
Οι πραγματικοι φιλοι και συγγενεις στην δυσκολη στιγμη σου φαινονται ποιοι ειναι αληθινοι και ποιοι σε αγαπουν !
.....ισως αλλα πιστευω οτι η αδιαφορια ειναι η καλυτερη συνταγη !επειδη κοριτσι ειμαι πιο μεγαλος απο εμενα θα σου πω μονο μακρυα μπορεις να τους εχεις ...αν ηθελες -μπορουσες πιστεψε με θα τους παταγες κατω σαν σκουληκια
μαζι σου απλος να ξερεις οι μνημες δεν χανονται ποτε απο το ανθρωπινο μυαλο.....ισως αλλα πιστευω οτι η αδιαφορια ειναι η καλυτερη συνταγη !
Μπορει αλλα εγω προσωπικα αν βαλω Χ δυσκολα το βγαζω. Για να μη πω ποτε.μαζι σου απλος να ξερεις οι μνημες δεν χανονται ποτε απο το ανθρωπινο μυαλο
kai egv ayto kanv alla ωρες ωρες σκεφτεσαι με αλλο τροπο ....αν δεν σε πιανουν και τα ηλεκτροσοκ τοτε ασταΜπορει αλλα εγω προσωπικα αν βαλω Χ δυσκολα το βγαζω. Για να μη πω ποτε.
Αλλα ο καθενας εχει τον δικο του τροπο.
Ενας θειος μου που δεν ζει πια οταν του εκαναν κατι κακο ελεγε ;Μπορει αλλα εγω προσωπικα αν βαλω Χ δυσκολα το βγαζω. Για να μη πω ποτε.
Αλλα ο καθενας εχει τον δικο του τροπο.
Οι παλιοι ηταν ισως λιγοτερο μορφομενοι αλλα πολυ πιο εξυπνοι.Ενας θειος μου που δεν ζει πια οταν του εκαναν κατι κακο ελεγε ;
Ασε τους νεκρους να περπατουν ....αυτοι κορη μου εχουν πεθανει και δεν το ξερουν !
Σοφος και μαγκας ηταν !
Μεγάλη κουβέντα ο σοφός θείος! Οι πιο παλιοί και η γενιά τους έβγαζαν τότε το σχολείο της ζωής!Ενας θειος μου που δεν ζει πια οταν του εκαναν κατι κακο ελεγε ;
Ασε τους νεκρους να περπατουν ....αυτοι κορη μου εχουν πεθανει και δεν το ξερουν !
Σοφος και μαγκας ηταν !
Ορίστε το λέει καθαρά η γυναίκαΥπαρχει λογος που δεν τον ρωτησα !
Δεν θελω να παντρευτω μου αρεσει η ελευθερια μου που δεν την αλλαζω με ολα τα διαμαντια του κοσμου !
παλι με αδεια χερια ρε ντροπη περνεις τωρα και απο το σωγαμπρο το γαλα σε τιμη ξεφτιλα φερε μια 12αδα ρυζογαλα γυφταριοΜεγάλη κουβέντα ο σοφός θείος! Οι πιο παλιοί και η γενιά τους έβγαζαν τότε το σχολείο της ζωής!
Καλημέρα και καλό σκ στην Έλενα μας και σε όλους εδώ στο νήμα
τελικα γραβατα η παπιγιον θα φορεσειςΟρίστε το λέει καθαρά η γυναίκα
Τι είναι αυτά; δε τα ξέρωτελικα γραβατα η παπιγιον θα φορεσεις
Τώρα ξεφορτώνουμε το στοκ επειδή τελειώνει η χρονιά..παλι με αδεια χερια ρε ντροπη περνεις τωρα και απο το σωγαμπρο το γαλα σε τιμη ξεφτιλα φερε μια 12αδα ρυζογαλα γυφταριο
Τι είναι αυτά; δε τα ξέρω