πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.168
- Πόντοι
- 12.056
Τώρα ξεφορτώνουμε το στοκ επειδή τελειώνει η χρονιά..
Τα φρέσκα ξέρεις ποια τα σαρώνει.. ονόματα δε λέμε..
Τώρα ξεφορτώνουμε το στοκ επειδή τελειώνει η χρονιά..
Τα φρέσκα ξέρεις ποια τα σαρώνει.. ονόματα δε λέμε..
Που το θυμήθηκες ρε μαλέα.. θα φύγει κανένας καφές καμιά ώρα
Διαμαντια ειπε οχι ριζογαλα και κρεμες.Ορίστε το λέει καθαρά η γυναίκα
δεν ειμαι απο χωριο αριστκοκρατη τησ συμφοραασΣυγχωριανοί ήσασταν
την καλημερα μου και την αγαπη μου.ποτε ειπαμε απο δω και περα δεν θα ξανα ανχωθεισ και δεν θα ξανα στεναχωρηθεισ για τιποτα.μονο θα γελασ και θα περνασ καλαΜετά την τελευταία περιπέτεια της υγείας μου που εύχομαι κανένας άνθρωπος να μην περάσει αυτή τη διαδικασία έχω αναθεωρήσει ως Έλενα πολλά πράγματα μέσα μου θέλω να απολαμβάνω την κάθε στιγμή την κάθε μέρα!
Το ξέρω ότι οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητά μας αναγκάζουν και να αγχωνόμαστε και να κουραζόμαστε αλλά όλα με μέτρο!
Η ζωή είναι στιγμές και το μόνο που δεν γυρίσει πίσω είναι ο χρόνος!
μπονζουρ μεσιε ωνασητο χερι στην τσεπη μην την πεις να βαλει γιατι εχει καβουροφωλια
Άλλαξε κασέτα κούρασε... άρχισε να βελαζειςμπονζουρ μεσιε ωναση
καλημεραααΚαλημερα με θετικη σκεψη !
Λουλουδακι
Ο γιδοβοσκος καλημέρα στις 2 το μεσημέρικαλημερααα
ωπα εσυ βαζεισ την ιδια κασετα συνεχεια.τσοπανο και σογαμπρο δεν με λεσ συνεχεια.οκ. εγω θ αρχησω να βελαζω εσυ αρχησε να γκαρηζεισΆλλαξε κασέτα κούρασε... άρχισε να βελαζεις
Μόλις φτάσει το πούλμαν στην στάνη σουωπα εσυ βαζεισ την ιδια κασετα συνεχεια.τσοπανο και σογαμπρο δεν με λεσ συνεχεια.οκ. εγω θ αρχησω να βελαζω εσυ αρχησε να γκαρηζεισ
12.20 ειναι αριστοκρατη τησ φαπασ.κοιτα κοιτα το ρολοιΟ γιδοβοσκος καλημέρα στις 2 το μεσημέρι
Ρολόι έχουν οι πτωχοί που τρέχουν να βοσκήσουν τα γίδια... εμείς οι πλούσιοι δεν ασχολούμαστε με την ώρα τρέχει αυτή για εμάς12.20 ειναι αριστοκρατη τησ φαπασ.κοιτα κοιτα το ρολοι
σου χω κρατησει ενα μουσταρδι με πρασηνεσ βουλεσΜόλις φτάσει το πούλμαν στην στάνη σου
Δεν πιστεύω να σου μοιάζει και χάσεις την ράτσασου χω κρατησει ενα μουσταρδι με πρασηνεσ βουλεσ
ε γι αυτο κοιμαστε ορθιοι ολλη την ωρα βαριεστε ακομα και να κλασετεΡολόι έχουν οι πτωχοί που τρέχουν να βοσκήσουν τα γίδια... εμείς οι πλούσιοι δεν ασχολούμαστε με την ώρα τρέχει αυτή για εμάς
μπαα μαλλον εσενα μοιαζειΔεν πιστεύω να σου μοιάζει και χάσεις την ράτσα
ε γι αυτο κοιμαστε ορθιοι ολλη την ωρα βαριεστε ακομα και να κλασετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μπαα μαλλον εσενα μοιαζει
σ επιασε δυσκοιλια η κοψυμο.εμ βεβεα τοσεσ σομκολατεσ που τρωσ
α μπραβο αγαπη μου πεσ του τα που με λεει ολη την ωρα τσομπανο,και μαληστα χωρισ να εχω προβατα.Πολυζώη Γλυκέ μου θα σου πω μία ιστορία !
Προφανώς εσύ μας λες χωριάτες για πλάκα αλλά εγώ θα σου πω την ιστορία !
Είχα Κάποτε έναν συμμαθητή ο άνθρωπος είχε πολλά πρόβατα ..... είχε ένα πανάκριβο σπίτι όλη του η οικογένεια είχαν από ένα BMW και στο σπίτι του μέσα οι πίνακες τα έπιπλα ήταν όλα πανάκριβα είχε τρόπους εξαιρετικούς και ας μην είχε σπουδάσει !
Πιθανον ειχε αυτη την ανεση και απο τις επιδοτησεις που εδιναν !
Και τώρα ανεξάρτητος και ξεκουράζεται !
Συμπερασμα ???
Δεν έχει να κάνει ούτε με την καταγωγή κάποιου ούτε με τον επαγγελματικό του προσανατολισμό !
Τα φιλια μου !