πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.237
- Πόντοι
- 12.056
μην χανεις την ψυχραιμια σου χαλαρωσεμεσιε εξυπναδοπουλεεε.και αυτο ακομα θελει μεγαλη μαγκια για να μπορεσεισ να το κανεισ.χρειαζεται να εχεισ πυθο
μην χανεις την ψυχραιμια σου χαλαρωσεμεσιε εξυπναδοπουλεεε.και αυτο ακομα θελει μεγαλη μαγκια για να μπορεσεισ να το κανεισ.χρειαζεται να εχεισ πυθο
εεε δεν τρωγεσαιαικωλοχαρτο να παρεις εξτρα μην τυχον και ξεμεινεις και δεν μας σωζει ουτε ο αχορταγος
δεν την εχασα ολλα καλα.αληλο πυραζομαστε απλοσ.μην χανεις την ψυχραιμια σου χαλαρωσε
ρε γατακι τοσα χρονια εδω μεσα νομιζεις οτι εχουν καταφερει πολλοι εδω μεσα να με παρκαρουν ...στο ειπε και ο νεβιο με πλαγιο βεβαια τροπο να βγαλεις εισιτηριο για το δαφνιεεε δεν τρωγεσαιαι
Καλησπερα αγαπημενη μου μαθητρια.Πουρειντζερ ξε πουρειντζερ τις κατακτησεις μου τις εχω απο κατι ομορφα αγορια !
μικρος εισαι ακομη καποια στιγμη θα μεγαλωσεις τεντυ μποι αγαπη μουδεν την εχασα ολλα καλα.αληλο πυραζομαστε απλοσ.
φαντασου ο ενας κερδισε το τζακ ποτ στο λοττο και ο αλλος στο μαρκοπουλο ταιζε τον αστραχανΚαλησπερα αγαπημενη μου μαθητρια.
Τυχερα αυτα τα ομορφα αγορια.
μια χαρα ειναι αυτοι που ειναι εκει.αυτοι που ειναι εξω ειναι τρελοιρε γατακι τοσα χρονια εδω μεσα νομιζεις οτι εχουν καταφερει πολλοι εδω μεσα να με παρκαρουν ...στο ειπε και ο νεβιο με πλαγιο βεβαια τροπο να βγαλεις εισιτηριο για το δαφνι
μηπως θελεις εχω κουπονι εισοδου για σουιτα με υδρομασσαζμια χαρα ειναι αυτοι που ειναι εκει.αυτοι που ειναι εξω ειναι τρελοι
αμα πω οτι παω απο σενα κατ ευθειαν θα με διωξουν.ουτε αυτοι δεν σ αντεξανε και σε αμολυσανεμηπως θελεις εχω κουπονι εισοδου για σουιτα με υδρομασσαζ
νομιζεις μπαινοντας στην εισοδο δεξια θα δεις τον ναπολεοντα για ρωτα τον και θα σου πει ολη την ιστοριααμα πω οτι παω απο σενα κατ ευθειαν θα με διωξουν.ουτε αυτοι δεν σ αντεξανε και σε αμολυσανε
Θα φροντίσω να σου φέρω και ένα τέτοιο καθρέφτη!.......λειπω και τοσους μηνες σιγα σιγα θα προσαρμοστώ !
Ακριβώς,ΚΑΒΛΩΜΕΝΗ όχι κοιμωμενη!Εεεεε ! Οχι και κοιμωμενη
ντροπη μαφιοζος ανθρωπος να κανεις τετοια πραγματαΘα φροντίσω να σου φέρω και ένα τέτοιο καθρέφτη!
Αφού λεφτά υπάρχουν,να τα επενδύσουμε σωστά!ντροπη μαφιοζος ανθρωπος να κανεις τετοια πραγματα
μηπως να τα γδυσουμεΑφού λεφτά υπάρχουν,να τα επενδύσουμε σωστά!
Ωωωωω!Θα φροντίσω να σου φέρω και ένα τέτοιο καθρέφτη!
Μόλις δει αυτον τον καθρέφτη η Έλενα θα καθρεφτιστει γυμνη!μηπως να τα γδυσουμε
ναι αλλα για εσενα που εισαι μικρο κοριτσι και δεν ξερεις απο τετοια πραγματτα δδεν κανει ...θα τον κατασχω για τον σωγαμπρο να τον βαλει στην στανηΩωωωω!
Πολυ ομορφος καθρεφτης !
Και πρωτοτυπος
Και θαυματουργος!Ωωωωω!
Πολυ ομορφος καθρεφτης !
Και πρωτοτυπος