Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.058
- Πόντοι
- 1.056
και μενα μου αρεσει πολυ αυτο και το κανω χωρισ να βαλω ουτε σοκολατα.Θα προτιμουσα μους σοκολατα και να το γλυψεις μετα μεχρι να χυσει !
και μενα μου αρεσει πολυ αυτο και το κανω χωρισ να βαλω ουτε σοκολατα.Θα προτιμουσα μους σοκολατα και να το γλυψεις μετα μεχρι να χυσει !
υπερωχη εισαι,η καλυτερη.εγω αν ημουνα εκει η και καπια στιγμη αν μπορεσω και ερθω και χωρισ να βαλεισ τιποτα θα σου το κανω.παντα το κανω σε ολλεσ με οσεσ εχω παει.βεβεα αυριο με το που θα το δει το πυραχτηρι ο καληνυχτακιασ θ αρχησει.Φιλετο κοτοπουλο ειμαι !
Χαχαχαχαχαχα
Ουτε μους ουτε ξεμους εγω το θελω σκετο επειδη θυμαμαι ακομα τη νοστιμια του απ την 1η μας φορα! Αλλα δε με θες να παιξουμε!!!Θα προτιμουσα μους σοκολατα και να το γλυψεις μετα μεχρι να χυσει !
και το κανω πολυ καλακαι μενα μου αρεσει πολυ αυτο και το κανω χωρισ να βαλω ουτε σοκολατα.
Τι να παιξουμε ?Ουτε μους ουτε ξεμους εγω το θελω σκετο επειδη θυμαμαι ακομα τη νοστιμια του απ την 1η μας φορα! Αλλα δε με θες να παιξουμε!!!
Μσλλον τους κουμπαρους εννοει.Τι να παιξουμε ?
Κρυφτο ή κυνηγητό ?
Πρόσεξε πολύ,το μουνακι της Ελενας είναι εθιστικο!Ουτε μους ουτε ξεμους εγω το θελω σκετο επειδη θυμαμαι ακομα τη νοστιμια του απ την 1η μας φορα! Αλλα δε με θες να παιξουμε!!!
Κλασσικό μέλος του bou.comκαι το κανω πολυ καλα
ε ναι.δεν χρεαζεται ουτε μουσ ουτε πιπερια.ξυρισμενο τελειοσ και πλυμενο το τρωω οχι απλοσ το γλυφω.Κλασσικό μέλος του bou.com
Άριστος στο γλυφομουνι συν τοις αλλοις!!!!
Περνα,,,,περνα η μελισσα...69....και να σου φερω εγω τα παιχνιδια μου και να στα δωσω να παιξεις και να μου δωσεις κι εσυ τα δικα σου και να παιζουμε εγω με τα δικα σου παιχνιδια κι εσυ με τα δι κα μου κι οχι να παιζω ολο εγω με τα δικα μου μονος μου....Τι να παιξουμε ?
Κρυφτο ή κυνηγητό ?
Ε όχι και φιλέτο κοτόπουλο βρε Έλενα. Αυτό είναι άνοστο. Εγώ απ' ότι θυμάμαι είσαι πολύ νόστιμη! Σλουρπ!!!Φιλετο κοτοπουλο ειμαι !
Χαχαχαχαχαχα
Η Αθηνα ειναι η μεγαλη μου αδυναμια !
Μπορει το φιλετο να ειναι ανοστο αλλα ειναι το πιο υγιεινο κρεας !Ε όχι και φιλέτο κοτόπουλο βρε Έλενα. Αυτό είναι άνοστο. Εγώ απ' ότι θυμάμαι είσαι πολύ νόστιμη! Σλουρπ!!!
και μενα μου αρεσει πολυ αυτο και το κανω χωρισ να βαλω ουτε σοκολατα.
και το κανω πολυ καλα
Tο φιλετο αν το μαγειρεψεις σωστα γινεται πολυ ζουμερο και νοστιμο.Μπορει το φιλετο να ειναι ανοστο αλλα ειναι το πιο υγιεινο κρεας !
Οποτε φατε με κανω καλο στην υγεια ...χαχαχαχαχα
Καλημερα !
Τα φιλια μου
με ρυζι ομως δασκαλεTο φιλετο αν το μαγειρεψεις σωστα γινεται πολυ ζουμερο και νοστιμο.
Οπως εσυ.
Καλημερα και ενα υπεροχο ΣΚ ευχομαι ομορφη Ilenious μου.
Καποιος βουλευτης ειπε :
....ααααα γεια σου, τωρα αρχισες να μιλας σωστα (χυδαια και καβλωτικα) !!! Αν επαναφερεις και τις αναρτησεις με τις sexy φωτογραφιες σου θα εχεις κανει "ολικη επαναφορα"Θα προτιμουσα μους σοκολατα και να το γλυψεις μετα μεχρι να χυσει !