123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 736
Μετάξι από σκώληκα, από τη μέλισσα μέλι, από το κουνούπι τσίμπημα, τίποτ' απ' τον τεμπέλητο κάστανο θέλει κρασί και το καρύδι μέλι![]()
Μετάξι από σκώληκα, από τη μέλισσα μέλι, από το κουνούπι τσίμπημα, τίποτ' απ' τον τεμπέλητο κάστανο θέλει κρασί και το καρύδι μέλι![]()
Στην επιστήμη της βιολογίας με τον όρο εξέλιξη εννοείται η αλλαγή στις ιδιότητες ενός πληθυσμού οργανισμών στο πέρασμα του χρόνου μεταξύ διαφορετικών γενεών !Εξέλιξη
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μουνι κυνήγι!το κάστανο θέλει κρασί και το καρύδι μέλι![]()
υπομονή υπομονή μέχρι το νινι να γίνει χωνί...Το ψάρι θέλει υπομονή και το μουνι κυνήγι!![]()
Το διάβασα στον Παλαμά,το είδα στον Δροσίνη, το γαρ πολύ του έρωτος γεννα παραφροσυνη!!!υπομονή υπομονή μέχρι το νινι να γίνει χωνί...![]()
Από τα μάτια πιάνεται στα χείλη κατεβαίνει και από τα χείλη στην καρδιά ριζώνει και δε βγαίνει!Το διάβασα στον Παλαμά,το είδα στον Δροσίνη, το γαρ πολύ του έρωτος γεννα παραφροσυνη!!!
Στην περίπτωση σου νομίζω, δεν χρειάζεται να κατέβει καν στα χείλη.Από τα μάτια πιάνεται στα χείλη κατεβαίνει και από τα χείλη στην καρδιά ριζώνει και δε βγαίνει!
Μεσ στην καρδιά μου μόνο ζείςΗ αγάπη μου είσαι εσύ και δεν σε ξεχνώ !
![]()
Υπομονή υπομονή αλλά παπάς χωρίς μονήυπομονή υπομονή μέχρι το νινι να γίνει χωνί...![]()
Τι χρώμα είναι τα μάτια μου ??Στην περίπτωση σου νομίζω, δεν χρειάζεται να κατέβει καν στα χείλη.
Τα υπέροχα μάτια σου αρκουν!
Η παπάς παπας ή ζευγάς ζευγάς....Υπομονή υπομονή αλλά παπάς χωρίς μονή![]()
Είναι τόσο υπέροχα και εκφραστικά!Τι χρώμα είναι τα μάτια μου ??
Διαγωνισμα![]()
Αλλού με τρίβεις μάνα μου κι αλλού έχω τον πόνο!Η παπάς παπας ή ζευγάς ζευγάς....![]()
ο καλύτερος στις παροιμίες τι κερδίζει άραγε??Αλλού με τρίβεις μάνα μου κι αλλού έχω τον πόνο!
Αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα παςΗ παπάς παπας ή ζευγάς ζευγάς....![]()
θα παω εκδρομη μαζι σου !Αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας![]()
Πάει εκδρομη μαζί σου!!!!ο καλύτερος στις παροιμίες τι κερδίζει άραγε??
Ότι γουστάρεις!! Μην έχουμε ντράβαλα με το πρόσωπο όμως γιατί είσαι και ολίγον τι δοσμένη αλλού!!θα παω εκδρομη μαζι σου !