Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.296
Εχω πολυ καιρο να του κολλησω ενσημα με τις επαγγελματικες μου υποχρεώσεις το έχω αμελήσειΤου κόλλησε ένσημα
Εχω πολυ καιρο να του κολλησω ενσημα με τις επαγγελματικες μου υποχρεώσεις το έχω αμελήσειΤου κόλλησε ένσημα
να του τρεσσαρω εγω 2 γρηγορεςΕχω πολυ καιρο να του κολλησω ενσημα με τις επαγγελματικες μου υποχρεώσεις το έχω αμελήσει
Θα σου απαντησω με ενα τραγουδι στην απορια σουΚαλημερα γοητευτικο αγορι !
Ευχομαι παντα να ειμαι στην καρδια σας !
σημμαθητριες ειναι με την τραγουδιστριαΘα σου απαντησω με ενα τραγουδι στην απορια σου
Η αγαπημένη μου!
ο ρανταπλαν τρωει μουσταρδα απο τα λιντλ οι φτωχατζες ελεος πιαΗ αγαπημένη μου!
Και προκύπτει η απορία ,ποια είναι πιο καυτή, η Dijon Originale η η Ελενα?
γλυκια παντως δεν ειναι γιατι ακομη εγω περιμενω τις σοκολατεςΚαι προκύπτει η απορία ,ποια είναι πιο καυτή, η Dijon Originale η η Ελενα?
Εμένα τα γλυκα δεν μου αρέσουν!γλυκια παντως δεν ειναι γιατι ακομη εγω περιμενω τις σοκολατες
Να μείνεις,να μείνεις!!!!Καλησπερα !
Να μεινω στην παρεα σας η να φυγω ???
Γράφουμε κώδικα εδώ μέσα,τι μας περασες,αναλφαβητους?...μια δυσλεξια την τσιμπησα παντως! Αν κ στην αρχη το νομιζα για εγκεφαλικο
...μονο κωδικα? Μη σου πω κιολας οτι γραφετε κατ'ευθειαν σε δυαδικοΓράφουμε κώδικα εδώ μέσα,τι μας περασες,αναλφαβητους?
Στο 16αδικο γράφουμε,είμαστε μπροστά πολύ!!!...μονο κωδικα? Μη σου πω κιολας οτι γραφετε κατ'ευθειαν σε δυαδικο
Δεν θα σου παρω ποτε σοκολατες κανει κακο στην υγεια η ζαχαρη !γλυκια παντως δεν ειναι γιατι ακομη εγω περιμενω τις σοκολατες
ενωειται να μεινεισ και ασ λεει οτι θελει το πυραχτηρι ο καληνυχτακιασΚαλησπερα !
Να μεινω στην παρεα σας η να φυγω ???
εδω ειμαι λουκυ λουκ τησ συμφορασεξαρταται τι ωρα πιανει βαρδια ο ρανταπλαν
αν σταματησεισ να με πυραζεισ θα σου παρει ολο το περηπτερο αν δεν σταματησεισ να με πυραζεισ δεν σου περνειγλυκια παντως δεν ειναι γιατι ακομη εγω περιμενω τις σοκολατες
τα ψωνια στη γιατρεσσα μην ξεχασεισ να πασ και μετα για κανταδα στη φιφικα αλλα προσεχε μην ξυπνησεισ το μωρο αυτηνησ που μενει δυπλα και σε μπουγελωσει
Το "πυραζεισ" δεν το γράφεις σωστά,"ποιραζυς "είναι το σωστο!αν σταματησεισ να με πυραζεισ θα σου παρει ολο το περηπτερο αν δεν σταματησεισ να με πυραζεισ δεν σου περνει
ζηκοοοο αι στα διαλα ολο ζηκου κι ζηκου καταστημα τρουφημουν στου τηλεφουνου απουδιεφητησ