πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.252
- Πόντοι
- 12.056
στασουου σοκολατεεεσ
στασουου σοκολατεεεσ
κρατησου μην πεσεισ
Αστον να μας πειραζει !ρε αριστοκρατη τησ κακιασ ωρασ εγω ειμαι αρχοντο βλαχοσ ευρω βλαχοσ
κρατησου μην πεσεισ
Αστον να μας πειραζει !
Ολοι απο καπου καταγονται και ειμαι σιγουρη οτι ειναι περηφανη γι αυτο !
Δεν εχει σημασια αν ειναι απο επαρχια η απο καποια πολη δευτερεύοντα σημασια εχεις !
Ξερω παιδια που ειναι απο πολη και δεν εχουν κοινωνικη μορφωση οπως και το αντιθετο ξερω κοσμο απο επαρχια εξαιρετικους χαρακτηρες !
Οι γαλαζοαιματη ας μην μας κανουν παρεα εμας τους απλους θνητους
ενωειται.και εγω το εχω πει πολλεσ φορεσ.δεν σου ειχα φερει παραδειγμα και 2 ξαδερφια μου που εκει μενουν απ οταν γενηθυκαν.δεν εχουν ζησει καθολου εδω,κι ομωσ ειναι γιδια στη συμπερηφορα.ενωειται οτι δεν εχει τοπο αυτο.και οσο για τουσ γαλαζοαιματουσ περα απο την πλακα που κανουμε εδω,οχι απλωσ ασ μην μασ κανουν παρεα αλλα τουσ εχουμε και γραμενουσ κανονηκοτατα.Αστον να μας πειραζει !
Ολοι απο καπου καταγονται και ειμαι σιγουρη οτι ειναι περηφανη γι αυτο !
Δεν εχει σημασια αν ειναι απο επαρχια η απο καποια πολη δευτερεύοντα σημασια εχεις !
Ξερω παιδια που ειναι απο πολη και δεν εχουν κοινωνικη μορφωση οπως και το αντιθετο ξερω κοσμο απο επαρχια εξαιρετικους χαρακτηρες !
Οι γαλαζοαιματη ας μην μας κανουν παρεα εμας τους απλους θνητους
ενωειται.και εγω το εχω πει πολλεσ φορεσ.δεν σου ειχα φερει παραδειγμα και 2 ξαδερφια μου που εκει μενουν απ οταν γενηθυκαν.δεν εχουν ζησει καθολου εδω,κι ομωσ ειναι γιδια στη συμπερηφορα.ενωειται οτι δεν εχει τοπο αυτο.και οσο για τουσ γαλαζοαιματουσ περα απο την πλακα που κανουμε εδω,οχι απλωσ ασ μην μασ κανουν παρεα αλλα τουσ εχουμε και γραμενουσ κανονηκοτατα.
μπρρρρ αι σαλαγα τα μητρουουου
Κατσικοκλεφτης??μπρρρρ αι σαλαγα τα μητρουουου
καληνυχτακιααασ πυραχτηριι στασουου σοκολατεεεσΚατσικοκλεφτης??
καληνυχτακιααασ πυραχτηριι στασουου σοκολατεεεσ
την καλησπερα μου αλανι μου νεβιο
Καλησπερα ματια μου ομορφαΚαλησπερα και απο μενα....πρωτα απ ολα στην Ελενα!!!Καλησπερα και σε σενα Πετροαλανι.
ενωειται στην ελενα πρωτα,που την αγαπαμε γιατι ειναι ανθρωποσ με α κεφαλαιο.Καλησπερα και απο μενα....πρωτα απ ολα στην Ελενα!!!Καλησπερα και σε σενα Πετροαλανι.
και τη δικη μου καλησπερα μαζι με του νεβιο και την αγαπη μου.Καλησπερα ματια μου ομορφα
και τη δικη μου καλησπερα μαζι με του νεβιο και την αγαπη μου.
Καλησπερα ματια μου ομορφα
Καλησπερα και απο μενα....πρωτα απ ολα στην Ελενα!!!Καλησπερα και σε σενα Πετροαλανι.
καλημερα δασκαλεΠαγκοσμια Ημερα Φιλοσοφιας η σημερινη.
Καλημερα στην φιλοσοφο του μυαλου και της καρδιας μου.