Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.342
- Πόντοι
- 1.056
ε και μεισ θα τον πυραζουμε ακομα πιο πολυ.οσο θα μασ πυραζει τοσο θα τον πυραζουμε.Γι' αυτό σου λέω και εγώ.....ροκανάει ο πόντικας λουλάκι;.....
ε και μεισ θα τον πυραζουμε ακομα πιο πολυ.οσο θα μασ πυραζει τοσο θα τον πυραζουμε.Γι' αυτό σου λέω και εγώ.....ροκανάει ο πόντικας λουλάκι;.....
Ρε Τσίπη εσύ ούτε σοκολατάκι δεν έχεις πάρει...όλο καρδούλες εισαι φτωχατζα.... αλητάκι μπατηρακιαν σταματησει να μασ πυραζει θα του παρει.
Τα Χριστούγεννα στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες της ΑθήναςΚαι πότε του πήρε; έχει που ζητάει εκείνες τις ρημαδιακές σοκολάτες κάτι μήνες μη πώ κάτι χρόνια τώρα.....τα Χριστούγεννα πάλι δώρο και άμα.....
....και τα μπατιρακια εχουν ψυχη !Ρε Τσίπη εσύ ούτε σοκολατάκι δεν έχεις πάρει...όλο καρδούλες εισαι φτωχατζα.... αλητάκι μπατηρακι
....και τα μπατιρακια εχουν ψυχη !
Την καλυτερη καρδια !
mister γκουβαρντα εξ αποστασεωσ θα το παρω και θα το στειλω με κουριερ η με το κτελ ασ πουμε.θα λιωσει μεχρι να φτασει.ενω εσυ κυριε ωναση καθε μερα περνεισ εεε συυυγουρα τι λεσ τωραΡε Τσίπη εσύ ούτε σοκολατάκι δεν έχεις πάρει...όλο καρδούλες εισαι φτωχατζα.... αλητάκι μπατηρακι
mister γκουβαρντα εξ αποστασεωσ θα το παρω και θα το στειλω με κουριερ η με το κτελ ασ πουμε.θα λιωσει μεχρι να φτασει.ενω εσυ κυριε ωναση καθε μερα περνεισ εεε συυυγουρα τι λεσ τωρα
ενωειται.και ειπαμε μεχρι τοσα ουτοσ ωστε να μπορω να περασω καλα μια χαρα εχω.καλημερα ομορφια μου και ασ το πυραχτιρι να λεει οτι θελει..δεν με πτωει μ αυτα που λεει.....και τα μπατιρακια εχουν ψυχη !
Την καλυτερη καρδια !
το μπατιρακι ομωσ παντρευεται στο τελοσ την ταινιασ,αν την εχεισ δει.το λεφτα που τησ βρυκε ο πατερασ τησ τον γραφει στο μουνι τησ ευθησ εξ αρχησ και τον σουταρει
ενωειται.και ειπαμε μεχρι τοσα ουτοσ ωστε να μπορω να περασω καλα μια χαρα εχω.καλημερα ομορφια μου και ασ το πυραχτιρι να λεει οτι θελει..δεν με πτωει μ αυτα που λεει.
τεραστια μυτη.και αυτο δηδακτηκο ειναι.για ψωνιο και για χαζο τον ειχαν ολλοι κι ομωσ αυτοσ την βρυκε.
συναδελφοι ειστετεραστια μυτη.και αυτο δηδακτηκο ειναι.για ψωνιο και για χαζο τον ειχαν ολλοι κι ομωσ αυτοσ την βρυκε.
μπαα.μαλλον δικοσ σου συναδελφοσ ειναισυναδελφοι ειστε
μπαα.μαλλον δικοσ σου συναδελφοσ ειναι
τι πυνεισ και δεν μασ δυνεισ ρε πολυζωη
τι πυνεισ και δεν μασ δυνεισ ρε πολυζωη
προλαβεσ να το πεισ πριν τελειωσει η διαφημηση
Καλησπερα γλυκε μου !Τελικα τρεις ωρες με την Ελεναρα αποδειχτηκαν πολυ λιγες!!!!
Ελενα πιστευω ο δρομος να με βγαλει συντομα ξανα στην Αθηνα και να εχουμε δικια μας ολοκληρη την νυχτα!!!