πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.392
- Πόντοι
- 12.056
ααα με προκαλεις και θα βαλω φωτογραφια την ομορφοτερη του πλανητηΕδώ μιλάμε για την ωραία Ελενη,που να πιάσει μπάζα η Πηνελόπη!
ααα με προκαλεις και θα βαλω φωτογραφια την ομορφοτερη του πλανητηΕδώ μιλάμε για την ωραία Ελενη,που να πιάσει μπάζα η Πηνελόπη!
Ποιανού πλανήτη??ααα με προκαλεις και θα βαλω φωτογραφια την ομορφοτερη του πλανητη
μολις θυμηθηκα μου εδωσε μια αποστολη ο μητσος να εξερευνησω τον πλανητη αρηΠοιανού πλανήτη??
Καλά ξυπνητούρια πολυζωη κοιμασε νωρίς ξυπνάς νωρίς!
Παιδί για σπίτι είσαι ο κατάλληλος γαμπρος !
αλλος τον τρωει και ζοριζεται και αλλος τον τρωει και δροσιζεται
Εγώ όταν τρώω πάντως μου αρέσει δεν ζορίζομαι καθόλου!αλλος τον τρωει και ζοριζεται και αλλος τον τρωει και δροσιζεται
Καλημέρα αγαπημένε μου δάσκαλε!!Καλημερα κουκλαρα μαθητρια μου
Χμ... ενδιαφέρονΕγώ όταν τρώω πάντως μου αρέσει δεν ζορίζομαι καθόλου!
Νατα νατα.. έσκασε η μπομπα..Ποιανού πλανήτη??
Καλά ξυπνητούρια πολυζωη κοιμασε νωρίς ξυπνάς νωρίς!
Παιδί για σπίτι είσαι ο κατάλληλος γαμπρος !
eimai ηδη se πυρηνικο καταφυγιοΝατα νατα.. έσκασε η μπομπα..
Η πρώτη μου επιλογή είσαι εσύ μωρό μου !Νατα νατα.. έσκασε η μπομπα..
Είμαι στο δρόμο για το καταφύγιο, μου έστειλε συντεταγμένες ο ΠολυζωηςΗ πρώτη μου επιλογή είσαι εσύ μωρό μου !
δεν την γλυτωνεις βιομηχανε ακομη και στην σιβηρια να κρυφτειςΕίμαι στο δρόμο για το καταφύγιο, μου έστειλε συντεταγμένες ο Πολυζωης
απαπαπ.. ΕΥΠ μακρυά...μητσο μηπως θελεις να μιλησω μετεκλογικα στον πορδηπουργο να σου δωσει την διοικηση της ΕΥΠ χαραμιζονται οι γνωσεις σου ρε παιδι μου
Είδες για γαμπρό σε ετοιμάζει. Η νύφη πια θα είναι ????μολις θυμηθηκα μου εδωσε μια αποστολη ο μητσος να εξερευνησω τον πλανητη αρη
Ευχαριστω για το λουλουδακι.Καλημέρα αγαπημένε μου δάσκαλε!!
Έχω ένα ιδιαίτερο σε λίγο μάθημα!
Καλή συνέχεια!!
Λουλουδακι .......
Αν έχω μια ζεστή αγκαλιά κοιμαμε και λίγοΕυχαριστω για το λουλουδακι.
Ελπιζω μη σε παιρνει ο υπνος οταν κανεις μαθημα.
Για ψάξε λίγο καί θά καταλάβειςΕίδες για γαμπρό σε ετοιμάζει. Η νύφη πια θα είναι ????