Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.428
Γειά σου αγαπη !Γειά σου Έλενα καλησπέρα τί κάνεις;
Καλά είμαι τι καλά δηλαδή πήγα γυμναστική σήμερα και κουράστηκα λίγο!
Εσύ καλά είσαι?
Γειά σου αγαπη !Γειά σου Έλενα καλησπέρα τί κάνεις;
Καλά είμαι αγάπη μου ε μην κουράζεσαι τόσο πια στη γυμναστική δεν θέλει υπερβολέςΓειά σου αγαπη !
Καλά είμαι τι καλά δηλαδή πήγα γυμναστική σήμερα και κουράστηκα λίγο!
Εσύ καλά είσαι?
τα καλά κοποις κτώνται!Καλά είμαι τι καλά δηλαδή πήγα γυμναστική σήμερα και κουράστηκα λίγο!
Το τίμημα της ομορφιάς!τα καλά κοποις κτώνται!
Απορώ βέβαια με την επιμονή σου για γυμναστική,πόσο πιο κορμαρα σκοπευεις να γίνεις?
για αυτο ολες οι γυμνασμενες ειστε τοσο ομορφες δεν το ηξεραΤο τίμημα της ομορφιάς!
μετά το γυμναστήριο, θέλει λίγη χαλάρωση και απομόνωση για να επανέλθει.μητσο που ειναι νουνα μου @Ελενα110 ομολογησε γιατι ουτε το χαπι υδοκυανιου δεν σε σωζει
θα βγαλεις ιατρικο ανακοινωθεν ?? να καλεσω δημοσιογραφουςμετά το γυμναστήριο, θέλει λίγη χαλάρωση και απομόνωση για να επανέλθει.
Το πρόγραμμα που της έκανε ο νέος γυμναστής (αν θυμάσαι ο παλαιός απελήθει γιατί έκανε παρατηρήσεις) ήταν έντονο και την καταπόνησε.....
βερες βλεπω δαχτυλιδια ποια παντρευεται
Με το δαχτυλίδι είναι η Άννα αλλά δεν θα παντρευτεί ποτέ αν δεν εγκρίνω εγώ τον γαμπρόβερες βλεπω δαχτυλιδια ποια παντρευεται
Αγαπες μουυυυυ εσεις!!!!!!
Καλά νουνα ετοιμάζω 2 ράφιαΜε το δαχτυλίδι είναι η Άννα αλλά δεν θα παντρευτεί ποτέ αν δεν εγκρίνω εγώ τον γαμπρό
Όλα στην ώρα τους. Αν και εφόσον χρειασθεί. Μην ανησυχείς.....θα βγαλεις ιατρικο ανακοινωθεν ?? να καλεσω δημοσιογραφους
Ετοίμασε 3 ράφια και 1 για εσένα!Καλά νουνα ετοιμάζω 2 ράφια
Και για μένα άλλο ενα ράφι παρακαλώ!!!Ετοίμασε 3 ράφια και 1 για εσένα!