Γιατί τέτοια απαισιοδοξία..... Πολλά ράφια βλέπω....Και για μένα άλλο ενα ράφι παρακαλώ!!!
Χρόνος πάντα υπάρχει. Και εσύ Πολυζώη. Λαλίστατος είσαι εδώ. Δεν μπορεί ,θάχεις τον κύκλο σου....
Γιατί τέτοια απαισιοδοξία..... Πολλά ράφια βλέπω....Και για μένα άλλο ενα ράφι παρακαλώ!!!
Τι κυκλο να εχω παναθεμα με......κυκλους γυρω γυρω στο σινουρι κανω....Γιατί τέτοια απαισιοδοξία..... Πολλά ράφια βλέπω....
Χρόνος πάντα υπάρχει. Και εσύ Πολυζώη. Λαλίστατος είσαι εδώ. Δεν μπορεί ,θάχεις τον κύκλο σου....
Για τον Πολυζώη το έγραψα, αλλά σε γενικές γιαόλους μα παει ...Τι κυκλο να εχω παναθεμα με......κυκλους γυρω γυρω στο σινουρι κανω....
Διαλεξε οροφο πρωτη οι κυριες προηγουνται.Αυτό είναι τέλειο ειμαι και μικρόσωμη μια χαρά θα χωράω !
Ο Πολυζώης τέτοια ώρα κοιμάται οπότε μην απευθύνεστε σε αυτόν αργά το βράδυΓια τον Πολυζώη το έγραψα, αλλά σε γενικές γιαόλους μα παει ...
Γνωστό αυτό . 9 είναι το μεγιστο που θα μας απαντήσει.. Αλλιώς υπάρχει και το αύριο....Ο Πολυζώης τέτοια ώρα κοιμάται οπότε μην απευθύνεστε σε αυτόν αργά το βράδυ
Καλησπέρα αγαπημένη μου ΕλένηΟ Πολυζώης τέτοια ώρα κοιμάται οπότε μην απευθύνεστε σε αυτόν αργά το βράδυ
Κλημεραααααα καρδουλα μ!Να εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο..
Που μπορεί να δει τρία πράγματα σε σένα..
Την ΘΛΙΨΗ πίσω από το χαμόγελό σου!
Την ΑΓΑΠΗ πίσω από το θυμό σου !
Το ΝΟΗΜΑ πίσω από τη σιωπή σου!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άλλος γαμπρός προέκυψε πάμε για νέο γύροΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ !!
Οκ δόκτωρ ζιβεγγοΌλα στην ώρα τους. Αν και εφόσον χρειασθεί. Μην ανησυχείς.....
Καλημέρα γλυκό μου πλάσμα!Κλημεραααααα καρδουλα μ!
Καλημέρα Έλενα μου!Να εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο..
Που μπορεί να δει τρία πράγματα σε σένα..
Την ΘΛΙΨΗ πίσω από το χαμόγελό σου!
Την ΑΓΑΠΗ πίσω από το θυμό σου !
Το ΝΟΗΜΑ πίσω από τη σιωπή σου!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
Όλοι οι καλοί χωράνε!!!Άλλος γαμπρός προέκυψε πάμε για νέο γύρο
που μεγαλη λιστα φιλε μαφιοζε ουτε η πηνελοπη να ητανΌλοι οι καλοί χωράνε!!!
μητσο μηπως θελεις να μιλησω μετεκλογικα στον πορδηπουργο να σου δωσει την διοικηση της ΕΥΠ χαραμιζονται οι γνωσεις σου ρε παιδι μουΓνωστό αυτό . 9 είναι το μεγιστο που θα μας απαντήσει.. Αλλιώς υπάρχει και το αύριο....
Εδώ μιλάμε για την ωραία Ελενη,που να πιάσει μπάζα η Πηνελόπη!που μεγαλη λιστα φιλε μαφιοζε ουτε η πηνελοπη να ηταν