πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.392
- Πόντοι
- 12.056
Αν έχω μια ζεστή αγκαλιά κοιμαμε και λίγο
Αν έχω μια ζεστή αγκαλιά κοιμαμε και λίγο
Καλημερα λουλουδακι λατρεμενο.....Αν καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω θα αντιληφθείς πως δεν αξίζει το μεγαλείο της ψυχής σου να Δίνεται απλόχερα σε εκείνους τους ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να το αναγνωρίσουν!
Την ψυχή σου πρέπει να τη δίνεις μονάχα σε εκείνους που σε εκτιμούν σε σέβονται και σε νοιάζονται!
Μην την αφήνεις ακάλυπτη σε ανθρώπους που μόνο να την φθείρουν μπορούν! Δεν μπορούν όλοι να δουν το μεγαλείο της ψυχής σου και εσύ θα πρέπει να απομακρύνεσαι από όλους!
ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !
καλημερααααααα
Καλημέρα αγαπημένε μου δάσκαλε!Καλημερα λουλουδακι λατρεμενο.....
Καλημέρα όμορφη ΈλεναΑν καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω θα αντιληφθείς πως δεν αξίζει το μεγαλείο της ψυχής σου να Δίνεται απλόχερα σε εκείνους τους ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να το αναγνωρίσουν!
Την ψυχή σου πρέπει να τη δίνεις μονάχα σε εκείνους που σε εκτιμούν σε σέβονται και σε νοιάζονται!
Μην την αφήνεις ακάλυπτη σε ανθρώπους που μόνο να την φθείρουν μπορούν! Δεν μπορούν όλοι να δουν το μεγαλείο της ψυχής σου και εσύ θα πρέπει να απομακρύνεσαι από όλους!
ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !
καλημερααααααα
Καλημέρα γλυκέ μου !Καλημέρα όμορφη Έλενα
Αν ειναι ομορφη σαν εσενα θα ειναι τελεια......Καλημέρα αγαπημένε μου δάσκαλε!
Όμορφη Κυριακή να έχουμε!
Μια όμορφη καλημέρα για σένα αξίζει να είσαι ξύπνιοςΚαλημέρα γλυκέ μου !
Βλέπω πρωινοί πρωινοί όλοι μας
Εγώ δεν έχω κοιμηθεί καθόλου!
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Είσαστε η πιο όμορφη παρέα που θα μπορούσα να έχω Κυριακή πρωί!Μια όμορφη καλημέρα για σένα αξίζει να είσαι ξύπνιος
Νασαι καλά κορίτσι μου όμορφο και εσύ δεινεις χαρά και ελπίδα για όμορφες στιγμέςΕίσαστε η πιο όμορφη παρέα που θα μπορούσα να έχω Κυριακή πρωί!
Τι πιο ωραιο να ξεκινας την ημηρα με μια καλη παρεα.Είσαστε η πιο όμορφη παρέα που θα μπορούσα να έχω Κυριακή πρωί!
Καλημέρα Έλενα μου!Αν καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω θα αντιληφθείς πως δεν αξίζει το μεγαλείο της ψυχής σου να Δίνεται απλόχερα σε εκείνους τους ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να το αναγνωρίσουν!
ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !
καλημερααααααα
Καλημέρες και μην ξεχάσετε τις μανουλες σας σημεραΚαλημέρα αγαπημένε μου δάσκαλε!
Όμορφη Κυριακή να έχουμε!
Καλημέρες και μην ξεχάσετε τις μανουλες σας σημερα
Χρόνια πολλά Μανούλα.!!!!Είσαστε η πιο όμορφη παρέα που θα μπορούσα να έχω Κυριακή πρωί!
Ναι αλλά λείπει ο Βάγκνερ και ο Πουτσίνι...Είσαστε η πιο όμορφη παρέα που θα μπορούσα να έχω Κυριακή πρωί!
Καλημέρα, καλή Κυριακή!Καλημέρα γλυκέ μου !
Βλέπω πρωινοί πρωινοί όλοι μας
Εγώ δεν έχω κοιμηθεί καθόλου!
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Γυρίζει το παιδί από την βόλτα και είναι βρεγμένο γιατί έβρεχε καταρακτωδως !
Μπαίνει σπίτι και λέει ο μπαμπάς μόλις το βλέπει
ΜΠΑΜΠΑΣ :αχ δεν ακούς δεν πήρες ομπρέλα!
Ο ΑΔΕΡΦΟΣ :ρε αδερφούλα όλο βλακειες κάνεις!
ΜΑΜΑ :έλα να σε στεγνωσω κόρη μου !
Αχ ρε βροχή γιατί δεν σταμάτησες και βράχηκε το μωρό μου ?
Αυτή είναι η μανούλα!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας να είναι υγιής και πάντα Χαρούμενα!!
Ευχαριστώ για τις ευχές αγόρια μου !
Καλημέρα Έλενα. Να είσαι πάντα καλά, χρόνια πολλά για την ημέρα, με θερμές ευχές για τα παιδιά σου....Αξίζεις και ξεχωρίζεις....Γυρίζει το παιδί από την βόλτα και είναι βρεγμένο γιατί έβρεχε καταρακτωδως !
Μπαίνει σπίτι και λέει ο μπαμπάς μόλις το βλέπει
ΜΠΑΜΠΑΣ :αχ δεν ακούς δεν πήρες ομπρέλα!
Ο ΑΔΕΡΦΟΣ :ρε αδερφούλα όλο βλακειες κάνεις!
ΜΑΜΑ :έλα να σε στεγνωσω κόρη μου !
Αχ ρε βροχή γιατί δεν σταμάτησες και βράχηκε το μωρό μου ?
Αυτή είναι η μανούλα!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας να είναι υγιής και πάντα Χαρούμενα!!
Ευχαριστώ για τις ευχές αγόρια μου !