Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.678
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα και καλη εβδομαδα
Καλησπέρα ομορφιά μου !Καλησπέρα, καλή εβδομάδα σε όλους/ες!
Καλησπερα....φιλακια....Καλησπέρα ομορφιά μου !
Όμορφη εβδομάδα να έχουμε με ήλιο!!
Να μας φτιάχνει την διάθεση!
....λουλουδακι !!
Γειά σου αγαπημένε μου δάσκαλε!!Καλησπερα....φιλακια....
Πλησιαζει το καλοκαιρι η εποχη που σου αρεσει.Γειά σου αγαπημένε μου δάσκαλε!!
Όλα σου τα λεφτά τα τρως στα λουλούδια.... για αυτό δεν έχεις Φράγκο να μου πάρεις σοκολάταΚαλησπέρα ομορφιά μου !
Όμορφη εβδομάδα να έχουμε με ήλιο!!
Να μας φτιάχνει την διάθεση!
....λουλουδακι !!
Τι detective σούπερ είσαι ??Χάθηκε σήμερα το κορίτσι μας... Ένα μήνυμα στα πεταχτά
Ετσι θα σε επιθυμησουμε ακομη περισσοτεροΤι detective σούπερ είσαι ??
Μόνο εσύ θα έπρεπε να ξέρεις γιατί η νηματοθετρια 1 μήνυμα στα πεταχτά και μετά χάνεται!!
ξερει εννοειτε οτι ξερει ενας μυστικος πρακτορας απλος δεν αποκαλυπτει τα μυστικα του και ριχνει καπνο για προπετασμαΤι detective σούπερ είσαι ??
Μόνο εσύ θα έπρεπε να ξέρεις γιατί η νηματοθετρια 1 μήνυμα στα πεταχτά και μετά χάνεται!!
Ένας μυστικός πράκτορας όλα πρέπει να τα ξέρει!ξερει εννοειτε οτι ξερει ενας μυστικος πρακτορας απλος δεν αποκαυπτει τα μυστικα του και ριχνει καπνο για προπετασμα
μεχρι και το αποτελεσμα τον εκλογων ξερει τι στο διαολο εδω η ρωσσια μαγειρεψε τις εκλογες στην αμερικη και ενας mhtsos2 δεν μπορει να μαγειρεψει τις ελλαδιτσας μαςΈνας μυστικός πράκτορας όλα πρέπει να τα ξέρει!
Θα πρέπει να γνωρίζει αν θα αθωωθει τελικά η πισπιριγκου η όχι!
Η ελλαδίτσα μας είναι περήφανη δεν δέχεται ούτε μαγειρέματα ούτε ψεύτικα λόγιαμεχρι και το αποτελεσμα τον εκλογων ξερει τι στο διαολο εδω η ρωσσια μαγειρεψε τις εκλογες στην αμερικη και ενας mhtsos2 δεν μπορει να μαγειρεψει τις ελλαδιτσας μας
Καλημέρα αγάπη!
ειναι περηφανη γιατι εχει δικη της παραγωγη σε ψευτεςΗ ελλαδίτσα μας είναι περήφανη δεν δέχεται ούτε μαγειρέματα ούτε ψεύτικα λόγια
Εχει συννεφια ναι... και σε εμενα δεν αρεσει......θελω καλοκαιρι τωραααα...Καλημέρα αγάπη!
Συννεφιασε και δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο καιρός!!
Αγαπωωωω την ήλιο!!