πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.461
- Πόντοι
- 12.056
δασκαλε μισο λεπτο να σου δωσω τηλεφωνο και διευθυνση του συμβολαιογραφου μου εσυ δεν θα πληρωσεις τιποταΜου το υποσχεσαι;
Παμε τωρα
δασκαλε μισο λεπτο να σου δωσω τηλεφωνο και διευθυνση του συμβολαιογραφου μου εσυ δεν θα πληρωσεις τιποταΜου το υποσχεσαι;
Παμε τωρα
Ευτυχώς σε διάβασα και δεν απαντώ... ¨ολα τα πιάνειςξερει εννοειτε οτι ξερει ενας μυστικος πρακτορας απλος δεν αποκαλυπτει τα μυστικα του και ριχνει καπνο για προπετασμα
Δυστυχώς απαγορεύεται να δημοσιοποιήσω πριν της 21.00 της 21/5 αποτελέσματα... Μόνο σε pm ίσως πω κάτιμεχρι και το αποτελεσμα τον εκλογων ξερει τι στο διαολο εδω η ρωσσια μαγειρεψε τις εκλογες στην αμερικη και ενας mhtsos2 δεν μπορει να μαγειρεψει τις ελλαδιτσας μας
Απο το 80 που παρακολουθώ πολιτικά..... μόνο αερολογίες και κωλοτούμπες βλέπωειναι περηφανη γιατι εχει δικη της παραγωγη σε ψευτες
Αν όλα όλα απο τώρα , τον Ιούλιο τι θα βγάλει... Ασχετο αν δεν βγάλει ούτε τότεολα ολα
πες τα ολα στον ελληνικο λαο ...πρεπει επιτελους ο κοσμος να μαθει την αληθειαΔυστυχώς απαγορεύεται να δημοσιοποιήσω πριν της 21.00 της 21/5 αποτελέσματα... Μόνο σε pm ίσως πω κάτι
σαραντα χρονια παρακολουθησεις ουτε ο αστυνομος σαινης τοσο μεγαλη καριεραΑπο το 80 που παρακολουθώ πολιτικά..... μόνο αερολογίες και κωλοτούμπες βλέπω
Εγώ τι πιάνω??Ευτυχώς σε διάβασα και δεν απαντώ... ¨ολα τα πιάνεις
Έτσι στέλνανε dick pic τα παλιά χρόνια?
ενα κοκοβιοΕγώ τι πιάνω??
Τέλειο...............
Μόνο τέλειο?Τέλειο...............
Ε να τέτοια κάνεις και ξεσηκώνεις κόσμο ωραίες ρώγες έχεις κορίτσι μου
Για πολλά φιλιά και γλυψιμο ούτε 20αρα δεν έχει τέτοιες ρογες
25 είμαι!!Για πολλά φιλιά και γλυψιμο ούτε 20αρα δεν έχει τέτοιες ρογες
τωρα εγω που θελω να με φας πρεπει να την γραψω την κακια μου εεε25 είμαι!!
Σε ευχαριστώ!
Υ..Γ...και μην πει κανένας το αντίθετο θα τον φάω σαν γλυκάκι!!
Χαχαχαχαχαχαχα
Αφου 21 εισαι γιατι θελεις να λες οτι εισαι μεγαλυτερη;25 είμαι!!
Σε ευχαριστώ!
Υ..Γ...και μην πει κανένας το αντίθετο θα τον φάω σαν γλυκάκι!!
Χαχαχαχαχαχαχα
Χωρίς να σού έχω πει τίποτα για φωτογραφίες μου το πρότεινες εσύ η ίδια αν το θυμάσαιΚι εγώ που νόμιζα ότι προτιμάτε τα τραγούδια μου και τα ποιήματα μου καλύτερα από τις γυμνές φωτο
Υ..Γ...όποιος θέλει γυμνή φωτο ας με παντρευτεί
Για να με παντρευτείς εννοώΧωρίς να σού έχω πει τίποτα για φωτογραφίες μου το πρότεινες εσύ η ίδια αν το θυμάσαι