πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.454
- Πόντοι
- 12.056
Τουλάχιστον εσύ δεν είσαι σπαγγος... Βέβαια είσαι λίγο μπηχτηςΟποτε να κερασω
Τουλάχιστον εσύ δεν είσαι σπαγγος... Βέβαια είσαι λίγο μπηχτηςΟποτε να κερασω
Γιατί έχουμε τρένο στην Ελλάδα κάτι κινούμενες λαιμητομοι υπάρχουνΝα πάω !
Όχι με τρένο φυσικά το φιλότιμο μου δεν μου το επιτρέπει και η συνειδηση μου !!
Με ένα αεροπλανάκι τσακα τσακα ....τα πήρα και έφυγα
Ειμαι large σε ολα και καμια φορα δεν ειναι καλο.Τουλάχιστον εσύ δεν είσαι σπαγγος... Βέβαια είσαι λίγο μπηχτης
Ούτε τρενο έχουμε άλλα ούτε και μυαλό!Γιατί έχουμε τρένο στην Ελλάδα κάτι κινούμενες λαιμητομοι υπάρχουν
Δεν προκειται νσ αλλαξει τιποτα. Ποτε.Ούτε τρενο έχουμε άλλα ούτε και μυαλό!
Τελικά ο άνθρωπος ξεχνάει εύκολα και αυτό με στεναχωρεί πολύ!
Σε λίγο έχουμε εκλογές!
Ήμουν σε μια καφετέρια η διπλανή μου παρέα καυγάδιζε για τα κόμματα!
Μου ήρθε να τους πω :
Χαλαρώστε ρε αγόρια και απολαύστε τον καφέ σας μην χαλάτε την όμορφη μέρα σας κουβεντιαζοντας για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ !...ΑΛΛΑ δεν μίλησα!
Πορτοκαλάδα και εσύ να φανταστώ..Ειμαι large σε ολα και καμια φορα δεν ειναι καλο.
Μπηχτης χαχα οχι πλεον.
Δεν μου αρεσει. Προτιμω bikos cola me stevia. Εξαιρετικη.Πορτοκαλάδα και εσύ να φανταστώ..
Εγώ μόνο Βίκος...Α Και λόγω καταγωγης εβιαν και περιεΔεν μου αρεσει. Προτιμω bikos cola me stevia. Εξαιρετικη.
Καμία ελπίδα δυστυχώς!Δεν προκειται νσ αλλαξει τιποτα. Ποτε.
Το 2007 καηκε ο Πυργος και ενα μηνα μετα τα 2 μεγαλα κομματα πηραν συνολικα πανω απο 90% στις εκλογες.
Δεν υπαρχει ελπιδα αν δεν ερθει κατι καινουργιο
Δυστυχως
Καλα κανεις δεν αξιζουν να ασχολουμαστε μαζι τους. Δεν ψηφιζω για αυτο τον λογο.Καμία ελπίδα δυστυχώς!
Γι αυτό κι εγώ την έχω φιλοσοφήσει αλλιώς την ζωή!
Ποιηματάκι γλυκάκι βολτίτσα στην θάλασσα και τι όμορφη που είναι η μέρα!!
Εγώ θα φηβιζα αλλά δυστυχώς εκείνη την μέρα έχω κανονίσει να πάω για καφέΚαλα κανεις δεν αξιζουν να ασχολουμαστε μαζι τους. Δεν ψηφιζω για αυτο τον λογο.
Ενω πας στην θαλασσα ηρεμεις πινεις καφεφακι και περνας ομορφα.
Αν εμφανιστει καποιος που αξιζει το συζηταμε.
Υ.Γ. ποιηματακι εχουμε καιρο να δουμε.
Ωραια να παμε παρεα τοτε γιατι κοιτα συμπτωση και εγω το ιδιο σκεφτομουν....Εγώ θα φηβιζα αλλά δυστυχώς εκείνη την μέρα έχω κανονίσει να πάω για καφέ
Δεν προκειται νσ αλλαξει τιποτα. Ποτε.
Το 2007 καηκε ο Πυργος και ενα μηνα μετα τα 2 μεγαλα κομματα πηραν συνολικα πανω απο 90% στις εκλογες.
Δεν υπαρχει ελπιδα αν δεν ερθει κατι καινουργιο
Δυστυχως
Εγώ δεν θα ψήφιζα γιατί προτιμώ να κάνω το μπανάκι μουΕγώ θα φηβιζα αλλά δυστυχώς εκείνη την μέρα έχω κανονίσει να πάω για καφέ
Πάλι την πέφτεις στο ανήλικο αρχισες και τα καφεδάκια δήθεν τάχα μουΩραια να παμε παρεα τοτε γιατι κοιτα συμπτωση και εγω το ιδιο σκεφτομουν....
Παω να ετοιμασω αυτο που εταξα χθες....
Ευτυχώς την σκαπουλαραμε...Υ.Γ. ποιηματακι εχουμε καιρο να δουμε.
Μημπως ....Ευτυχώς την σκαπουλαραμε...
Όποιος υποστηρίζει τέτοιο πράγμα θα τον δώσω στον γιαουρτοβιομηχανο να τον κάνει ρυζόγαλοΜημπως ....
δεν σας αρέσουν τα ποιηματάκια μου και προτιμάτε καμία γυμνή φωτο ?
Εισαι η ποιητρια της καρδιας μας οποτε δαγκωτα μονο ποιηματα.Μημπως ....
δεν σας αρέσουν τα ποιηματάκια μου και προτιμάτε καμία γυμνή φωτο ?