Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.678
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα ΕλεναΟι όμορφες σκέψεις είναι σαν την αναπνοή !
Ήσυχα και αθόρυβα σου δίνουν ζωή !
Καλημεραααααααα!
Μια πανεμορφη μερα σου ευχομαι
Καλημερα ΕλεναΟι όμορφες σκέψεις είναι σαν την αναπνοή !
Ήσυχα και αθόρυβα σου δίνουν ζωή !
Καλημεραααααααα!
Ε
Και οι τυφλοι μολις δουνε εσενα θα βρουνε το φως τους. Λαμπεις.
Αποβραδίς έχεις αρχίσει το πέσιμο δάσκαλεΚαλημερα Ελενα
Μια πανεμορφη μερα σου ευχομαι
Φτιάχνει ατμόσφαιρα για το μεσημέρι.....Αποβραδίς έχεις αρχίσει το πέσιμο δάσκαλε
Κοιματε αργά το παιδί όχι σαν μερικούς μερικούς που κοιμούνται από τις 10 !Αποβραδίς έχεις αρχίσει το πέσιμο δάσκαλε
Εμεις οι νεαροι το ξενυχταμε και κανουμε τρελιτσες......Κοιματε αργά το παιδί όχι σαν μερικούς μερικούς που κοιμούνται από τις 10 !
Ονόματα δεν λέμε
Αν εννοείς εμένα γύρισα κουρασμένος από την γενέτειρα μου... Πήγα και στην στέψη του θείου και τις θειακας..τι να κάνω αποκαμα ο δόλιοςΚοιματε αργά το παιδί όχι σαν μερικούς μερικούς που κοιμούνται από τις 10 !
Ονόματα δεν λέμε
Η αλήθεια είναι πως στο ανηλίκων το ξενυχτάνεΕμεις οι νεαροι το ξενυχταμε και κανουμε τρελιτσες......
Το φαι ηταν καλο τουλαχιστον;Αν εννοείς εμένα γύρισα κουρασμένος από την γενέτειρα μου... Πήγα και στην στέψη του θείου και τις θειακας..τι να κάνω αποκαμα ο δόλιος
Χωρίς εμένα δεν θα πας πουθενά!Αν εννοείς εμένα γύρισα κουρασμένος από την γενέτειρα μου... Πήγα και στην στέψη του θείου και τις θειακας..τι να κάνω αποκαμα ο δόλιος
Έφαγα σοκολάτες με την σέσκουλα.... παραλίγο στο αεροδρόμιο να με κρατήσουν για λαθρεμπόριο σοκολατας μέχρι και μέσα στο σωβρακο είχα βάλειΤο φαι ηταν καλο τουλαχιστον;
Μπράβο... Πως και δεν σε είδαμε στις φωτογραφίες των celebrities???Αν εννοείς εμένα γύρισα κουρασμένος από την γενέτειρα μου... Πήγα και στην στέψη του θείου και τις θειακας..τι να κάνω αποκαμα ο δόλιος
Περιμενε σου ετοιμαζω πρωινο να φας να παρεις δυναμεις.Έφαγα σοκολάτες με την σέσκουλα.... παραλίγο στο αεροδρόμιο να με κρατήσουν για λαθρεμπόριο σοκολατας μέχρι και μέσα στο σωβρακο είχα βάλει
Εχθές έφαγα παγωτό μετά από πολλούς μήνες!Έφαγα σοκολάτες με την σέσκουλα.... παραλίγο στο αεροδρόμιο να με κρατήσουν για λαθρεμπόριο σοκολατας μέχρι και μέσα στο σωβρακο είχα βάλει
Άρρωστη ήσαν??Εχθές έφαγα παγωτό μετά από πολλούς μήνες!
Αφού να φανταστείς ο ζαχαροπλάστης της γειτονιάς είχα καιρό να πάω και είχε ανησυχήσει
Τον ειχαν στο Φως στο τουνελ. Εψαχνε μια κουκλαρα που πηγαινε συχνα για γλυκο και χαθηκε.Εχθές έφαγα παγωτό μετά από πολλούς μήνες!
Αφού να φανταστείς ο ζαχαροπλάστης της γειτονιάς είχα καιρό να πάω και είχε ανησυχήσει
Μητσε εγώ δεν διαφημίζω ποιος είμαι είναι πασίγνωστο ότι είμαι χωριάτηςΜπράβο... Πως και δεν σε είδαμε στις φωτογραφίες των celebrities???
Πως πέρασες?? Σε κούρασαν?? Είχε ορθοστασία???
Καλή ξεκούραση
Όπως και τον γυμναστή που λένε ότι είναι ο νέος ΛιαντίνηςΤον ειχαν στο Φως στο τουνελ. Εψαχνε μια κουκλαρα που πηγαινε συχνα για γλυκο και χαθηκε.
Εγώ για να μην έχω όρεξη για γλυκό σκέψου πόσο κακή διάθεση είχα!Άρρωστη ήσαν??
Θεσσαλονίκη να πάς γιατί κλείνει το πλαισιρ.... αλυσίδα μεγάλη με πολύ ωραία γλυκά.. αλλά βλέπεις εκεί δεν έχουν ΈλεναΕγώ για να μην έχω όρεξη για γλυκό σκέψου πόσο κακή διάθεση είχα!
Όταν όμως συνήλθα τρεμεται ζαχαροπλαστεια !!χαχαχαχαχαχαχ
Οποτε να κερασωΕγώ για να μην έχω όρεξη για γλυκό σκέψου πόσο κακή διάθεση είχα!
Όταν όμως συνήλθα τρεμεται ζαχαροπλαστεια !!χαχαχαχαχαχαχ
Να πάω !Θεσσαλονίκη να πάς γιατί κλείνει το πλαισιρ.... αλυσίδα μεγάλη με πολύ ωραία γλυκά.. αλλά βλέπεις εκεί δεν έχουν Έλενα