πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.461
- Πόντοι
- 12.056
kai εγω nomiza θα ανοιξεις νημα που θα βαζεις φωτογραφιες γυμνεςΗ μπορεί να ανοίξω ένα νήμα που θα γράφουν μόνο οι μπλοκαρισμενοι
kai εγω nomiza θα ανοιξεις νημα που θα βαζεις φωτογραφιες γυμνεςΗ μπορεί να ανοίξω ένα νήμα που θα γράφουν μόνο οι μπλοκαρισμενοι
Η μπορεί να ανοίξω ένα νήμα που θα γράφουν μόνο οι μπλοκαρισμενοι
Μπα βαρετο θα ηταν...kai εγω nomiza θα ανοιξεις νημα που θα βαζεις φωτογραφιες γυμνες
Μια βόλτα στην θάλασσα θα σου φτιάξει την διάθεση!Μελανχολικο Σάββατο μια φωτό σου μπορεί να το φτιαξει
Σωστά απορώ. Πώς τόλμησα να σου ζητήσω φωτό είμαι απαράδεκτος έφυγα για θαλασσαΜια βόλτα στην θάλασσα θα σου φτιάξει την διάθεση!
Θέλω οπωσδήποτε ένα!!!!Θα βγάλω μπλουζάκια που να γράφουν ::
ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ?
Θαλασσα δεν εχω αλλα εχω καφεδακι ομωςΜια βόλτα στην θάλασσα θα σου φτιάξει την διάθεση!
Το κοριτσι απόψε θέλει θάλασσα!Θαλασσα δεν εχω αλλα εχω καφεδακι ομως
Και εγω ποτέ χατήρι δεν του χάλασα!Το κοριτσι απόψε θέλει θάλασσα!
Αμα θελει θαλασσα τοτε πρεπει να παμε θαλασσαΤο κοριτσι απόψε θέλει θάλασσα!
Σου 'ρχομαι αγαπη!!! παταω τερμα γκαζι και δεν με σταματαει τιποτα.....Έλα αγάπη μου να με βολτάρεις !!
Καλά... Αυτά τα έχουν πει και άλλες, αλλά μόλις μπει η κουλούρα......Αααα !
Όλο κι όλα τον άντρα που θα παντρευτώ τον θέλω πασά δίπλα μου τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω μόνο εγώ!
Και ο γαμπρός μόλις μπει η κουλουρα τον πρώτο χρόνο λέει:Καλά... Αυτά τα έχουν πει και άλλες, αλλά μόλις μπει η κουλούρα......
Βέβαια με εσένα δίπλα, ο γαμπρός, μια χαρά θα είναι..... Θα τον ανεβάζεις με το που θα ξυπνάει. Με το καφεδάκι του, με τα όλα του. Ε ας ρίξει και κανένα σίδερο, δεν είναι κακό...
Το Γκουαντάναμο το περιτριγυρίζει θάλασσαΤο κοριτσι απόψε θέλει θάλασσα!
Λάθος γαμπρό είχες γνωρίσει !Και ο γαμπρός μόλις μπει η κουλουρα τον πρώτο χρόνο λέει:
Αγάπη μου θα μου φτιάξεις ένα καφεδάκι σε παρακαλώ?
Και τον δεύτερο χρόνο:
Μωρή που είναι εκείνος ο καφες κόκκαλο έχει?
Περιμένω να γνωρίσω τον σωστό!Λάθος γαμπρό είχες γνωρίσει !