Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.546
Ακόμα γελάω ας είναι καλά μου έφτιαξε ένας άγνωστος την μέρα!!ρε ποσο ντουβαρια ειναι καποιοι και εσυ ακομη στο δεκα εισαι
Χαχαχαχαχαχαχα
Ακόμα γελάω ας είναι καλά μου έφτιαξε ένας άγνωστος την μέρα!!ρε ποσο ντουβαρια ειναι καποιοι και εσυ ακομη στο δεκα εισαι
αμα σου στειλω εγω μια φωτογραφια απο το london να δεις τι γελια εχεις να κανειςΑκόμα γελάω ας είναι καλά μου έφτιαξε ένας άγνωστος την μέρα!!
Χαχαχαχαχαχαχα
Ο χοντρός πάντως δεν γουσταρει ΑΕΚ με τίποτα!Κυριως στο συναισθηματικο κομματι πιστευω εγω διοτι ολα τα λεφτα του κοσμου να εχεις και εισαι μονος δεν αξιζουν τιποτα.
Καλημερα bill
Ελπιζω να βαλετε ενα χερακι βοαθείας αυριο.
10 δευτερολεπτα. Βλεπω σε εχουν κανει ολοι αυτοι πολυ γρηγορη. Τσακ μπαμ.Viber : Καλημέρα Έλενα θα μπορούσες να μου στείλεις μία φώτο πρόσωπο και σε 10 δευτερόλεπτα να τη σβήσεις?
Εγώ: σε 10 δευτερόλεπτα μπορεί να σου στείλω ένα αποκλεισμό !
Αυτο ακουγεται πολυ τωρα τελευταια. Για να δουμε. Θα βοηθησει και η απουσια κοσμου.Ο χοντρός πάντως δεν γουσταρει ΑΕΚ με τίποτα!
ρε παιδια ποιος ειναι ο χοντρος που θα τηγανισουμεΟ χοντρός πάντως δεν γουσταρει ΑΕΚ με τίποτα!
Συνήθως τους μπλοκάρω σε 5 δευτερόλεπτα αλλά μερικές φορές με πιάνουν οι καλοσύνες μου και δίνω ακόμα μικρή ευκαιρία 5 δευτερολεπτων!10 δευτερολεπτα. Βλεπω σε εχουν κανει ολοι αυτοι πολυ γρηγορη. Τσακ μπαμ.
Και οριζόντια και κάθετα!!!
Mpa, τι τυχερός. Εχει να σκουπίσει, να πλένει πιάτα, να καθαρίζει , να να νατυχερος αυτος που θα σε παρει επιασε το τζοκερ
Μωπως προλαβουν και δειξουν καλη συμπεριφορα. Αλλα που να ηξεραν. Να βγαλεις μπλουζακιαΣυνήθως τους μπλοκάρω σε 5 δευτερόλεπτα αλλά μερικές φορές με πιάνουν οι καλοσύνες μου και δίνω ακόμα μικρή ευκαιρία 5 δευτερολεπτων!
Αααα !Mpa, τι τυχερός. Εχει να σκουπίσει, να πλένει πιάτα, να καθαρίζει , να να να
μπραβο δασκαλε σαν ενα ναυαγιο που υπηρχε παλια εδω μεσα ειχε βαλει το νικ νειμ του σε μπλουζακι και πηγαινε στους οικους ανοχης να ζητωντας εκπτωση η και τζαμπα για να γραψει κριτικηΜωπως προλαβουν και δειξουν καλη συμπεριφορα. Αλλα που να ηξεραν. Να βγαλεις μπλουζακια
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ
Θα βγάλω μπλουζάκια που να γράφουν ::Μωπως προλαβουν και δειξουν καλη συμπεριφορα. Αλλα που να ηξεραν. Να βγαλεις μπλουζακια
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ
Αααα !
Όλο κι όλα τον άντρα που θα παντρευτώ τον θέλω πασά δίπλα μου τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω μόνο εγώ!
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο αγαπητήΜη στεναχωριέσαι εάν οι άνθρωποι σε θυμούνται μόνο όταν σε χρειάζονται.
Νιώσε το προνόμιο ότι είσαι σαν το κερί που τους ερχεται στο μυαλό στις πιο σκοτεινές τους ώρες.
Καλημερααααααα !!
Θα παει πακετο με το βιβλιοΘα βγάλω μπλουζάκια που να γράφουν ::
ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ?
ωχ θα βγαλει και βιβλιο μαζι με τα ποιηματα γιατι το η καλη νοικοκυρα ειναι ηδη στο πιεστηριο για πρεσσαρισμαΘα παει πακετο με το βιβλιο
Πως να σε μπλοκαρουν στα 5 δευτερολεπτα....
Η μπορεί να ανοίξω ένα νήμα που θα γράφουν μόνο οι μπλοκαρισμενοιΘα παει πακετο με το βιβλιο
Πως να σε μπλοκαρουν στα 5 δευτερολεπτα....
Δεν ειναι κακη ιδεα. Θα μαζεψει κοσμο και κοσμακι και εκει.Η μπορεί να ανοίξω ένα νήμα που θα γράφουν μόνο οι μπλοκαρισμενοι